Date forslag københavn Frederiksberg
Date: 2017-02-25 06:13

Video: Date forslag københavn Frederiksberg

Regn med minimum 955-655 kroner for to personer. Til gengæld kan du købe en flaske Bollinger champagne hos Kjær & Sommerfeldt til 895 kroner, hvilket kun er 55 kroner mere end en halv flaske champagne koster på restauranten – og så sparer du tilmed taxaen hjem.

Frederiksberg Kommune København d. 21. januar 2011.

Jeg tog min date med på Chai Wong. Det blev en dejlig aften, hvor vi gik amok i deres små retter både dem med chili og uden. Senere blev det hot som chili igen :-) På søndag skal vi mødes igen, og han har lovet mig små bøfstrimler med hjemmelavet bearnaise sovs efter opskrift fra

Den bedste bøf med verdens bedste fritter - Anmeldelse af

Tommi’s Burger Joint

Til en uformel afslappet date i Kø benhavn, kan man besø ge Tommys burgerjoint, der serverer klassisk amerikanske burgere og milkshake. Det er et af vores favorit burger-steder i Kø benhavn, da de er dejligt simple, men meget velsmagende. Burgerbollerne er de blø de læ kre briocher, bø ffen er altid grillet perfekt og er ret stor, og så tilfø res der kun en smule salat og dressing.

Til medlemmerne i Ejerforeningen Andebakkegaarden


Team Challenge En gruppe-aktivitet for dig og dine venner og/eller kollegerne, hvor jeres personlige mod og evne til at samarbejde bliver sat på prøve!

Mangler du date idéer til den helt perfekte tur med kæresten eller den nye flirt? Her på Funguide har vi samlet et hav af oplagte, sjove og romantiske oplevelser til dig, som søger idéer til din næste date. Der er både noget for dig, som søger en sjov, romantisk eller billig date.

Du finder også mange blind date idéer her på Funguide, hvor I er godt underholdt og foretager jer noget aktivt, så den pinlige tavshed ikke kommer snigende.

I år udover a la carte mulighed i restaurant og take-away, har Sushitarian arrangeret en lyserød San Valentin dinner. Balloner på loftet, rosenblade på bord, et helt nyrenoveret tatami-rum, moet-chandon per glas og en særlige San Valentins 5 retter-menu. Se mere på

Er du for sent ude med bordbestillingen, kan du i stedet overraske kæresten med sushi og en romantisk picnic på stuegulvet med stearinlys, champagne og pejseild på dvd.

Du kan bruge Funguide til at finde inspiration og få første date idéer, der kan være med til at skabe en perfekt date night for dig og din date. Når du skal til at beslutte dig for, hvordan den første date skal forløbe, og hvad den skal byde på af indslag, så skal du huske, at det er jeres første møde – i hvert fald som hinandens dates. Derfor bør du overveje, hvilke rammer du skaber for dig selv og din date, når du vælger, hvad i skal lave, og hvor i skal hen.

Selvom det foregår 55 meter over jorden er sikkerheden og instruktionen i top og dermed er der ingen risiko for at komme til skade.