Kontaktannonce mand Syddjurs
Date: 2017-02-24 00:22

Video: Kontaktannonce mand Syddjurs

- Jeg synes, det var skægt, og det synes jeg stadig, det er. Jeg havde ikke regnet med, at det blev så stort, som det er blevet, siger han.

20-årig mand omringet, slået og bestjålet | TV 2 | ØSTJYLLAND

Ifølge vagtchefen slap den 75-årig mand med mindre skader. Natten til mandag fandt så et andet overfald i området sted, og her lykkedes det politiet at fange gerningsmændene.

Bilist sigtet for spirituskørsel og trafikdrab på 17-årig

- Vi fik desværre først anmeldelsen søndag kl. , og kunne derfor ikke lede efter gerningsmændene om natten. Vi ser altid helst, at anmeldelsen kommer så hurtigt som muligt, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Christian Riis, til .

Dateing

- Forhistorien var, at den 69-årige mand blev kontaktet af to mænd, der spurgte, om de kunne få en cigaret. Da de begge fik det, ville de også have mandens taske. Det lykkes dog den 69-årige at rive sig fri, oplyser politiet.

Den episode var på Store Torv kl. , og på baggrund af et stærkt signalement fra det 69-årige mandlige offer kunne en patrulje kort efter anholde de to personer, som bliver sigtet for overfaldet.

Natten til søndag mellem kl. 7 og 8 blev en 75-årig mand udsat for et groft røveri på Åboulevarden i det centrale Aarhus. En gruppe på seks-syv unge mænd omringede ham, slog ham mindst en gang i ansigtet og frarøvede den 75-årige mobiltelefon og pung.

- De oplysninger, vi har i sagen, peger i en bestemt retning, og vi har en idé om, hvem der har begået overfaldet, forklarer Christian Riis.