Kvinder tidens Nyborg
Date: 2017-02-22 11:34

Video: Kvinder tidens Nyborg

Et interessant link. Familiestyrelsens liste over godkendte navne i Danmark: http:///samliv/navne/soeginavnelister/godkendtefornavne/

Kroning International Antikvarboghandel

Han var hovedmanden bag oprettelsen af det danske forsamlingshus i 6975. Så længe han levede var det næppe et folkeligt møde i huset, som han ikke deltog i. Ofte tog han ordet. Det er nok ikke flere, der husker hans ofte gentagne bemærkning ”Her i vort danske hjem”. I en årrække var han også et virksomt medlem af byrådet medens dette havde tysk flertal.

Kaotisk advokatnævn skjuler sagspukkel | Berlingske Business

Jo mere du ved, jo bedre klarer du dig, er mit absolutte motto. Jeg er højt dedikeret til mine par, og har derfor kun få par i forløb af gangen, så hvis du ønsker at komme i terapi ved mig, kan der godt være ventetid.

Om ALECTIA – ALECTIA

8775 Lands- og kulturforrædere i DNF . der støtter en besættelsesmagts doktriner er guds- lands- og æresløse. 8776

http:///667/
Alpacino Petrovic, medlem af den berygtede Levakovic-Petrovic-familie, blev i weekenden nuppet under et indbrud i København sammen med sine to fætre.

8775 Taher Saadaoui voksede op på Nørrebro, men både hans nærmeste og politiet afviser, at han skulle have relation til bandemiljøet. 8776

Integrationsordfører Martin Henriksen peger på vigtigheden af at pressen kan arbejde frit uden at blive truet og chikaneret og på Facebook tordner Pia Kjærsgaard mod hvad hun kalder en »vattet« holdning hos politiet.

Jeg slår fx. selv alle mulige ting op konstant sprog, videnskab, teknik, geografi etc. SELV OM jeg faktisk har en pænt stor paratviden sammenlignet med de fleste -) , FORDI jeg netop har fået trangen, nysgerrigheden og viljen og altså en god grundviden på mange felter, der gør det muligt at sætte sig ind i emner, som disse magelige unge sandsynligvis helt kommer til at mangle og end ikke vil orke at erkende eksistensen af eller gide at sætte sig ind, hvis den altså ikke lige kan findes færdigpakket og fordøjet ved allerhøjst 7 klik på smart-phonen.

8775 For mig handler dansk kultur overhovedet ikke om bedøvelse hos tandlægen. Det har aldrig været et tema tidligere. Måske har vi danskere i virkeligheden fjernet os for langt fra smerte, med alle vores ufarlige legepladser og kvinder, der vælger epiduralblokade til deres fødsel, i stedet for fysisk at mærke resultatet af deres kærlighed 8776 .

8775 Du bør gå tildækket, Støjberg
Se tv-interview med en af de muslimer, Som Venstre-politikeren Inger Støjberg mener skal forlade Danmark 8776