Mand søger mand odense Odsherred
Date: 2017-02-25 15:49

Video: Mand søger mand odense Odsherred

For vores kunde Schuller Eh`klar Denmark søger vi en stærk salgsprofil, som brænder for det opsøgende salg såvel som relationssalget.

Montørmedarbejdere søges - TeamVikaren

Hartmanns i Fredericia søger gode stabile handymænd til vores kunder, som er beliggende i trekantsområdet. Arbejdstiderne er afhængig af kundernes behov, og afstemmes selvfølgelig efter dine muligheder.

Find Havemand på DBA - køb og salg af nyt og brugt

Klumme: Mange metal- og maskinindustrielle virksomheder oplever, at der er kamp om at få fat i de dygtige medarbejdere. Det er en kamp, der bliver intensiveret i de kommende år, hvor en stor andel af de faglærte i branchen går på pension.

Mandecentret

Teamvikaren søger for kunde i det sydlige Aarhus, 5 ufaglærte montører – som har en naturlig interesse for teknik og store maskiner. Vi tilbyder dig et job, inden for maskinopbygning, hvor du vil blive en del, af en større virksomhed, som går meget op i det sociale og at man behandler hinanden retfærdigt.

Vi går sommeren i møde, og dette medfører, at størstedelen af alle landets bilejere skal have skiftet dæk i den kommende periode. Vi søger derfor nu tilkaldevikarer til dækskifte.

Du skal være fleksibel mht. arbejdstiderne, da der vil være oplæring på dagshold – men efter oplæring, vil man overgå til aftenhold.

Hartmanns har en mission om med passion at skabe vindere på det moderne jobmarked, og søger en Account Manager, der med passion og vindermentalitet vil være medskabende til den videre ekspansion i Hartmanns.

Ifølge politiet beskrives han som cirka 675 centimeter høj, slank eller spinkel af bygning, iført blå t-shirt med orange skrift, mørke joggingbukser og blå sko. Han er ikke i stand til at tage vare på sig selv.

Emballagegruppen A/S er en ny virksomhed, men med over 655 års erfaring som emballagevirksomhed og som offset trykkeri. Virksomheden blev etableret 6.

Er du en dygtig design ingeniør med stor interesse for mekanisk/hydraulisk design, og vil du arbejde med højteknologiske projekter?

Mand søger mand odense Odsherred : Pics. More pics: Mand søger mand odense Odsherred.