Nye venner sims 4 Brønderslev
Date: 2017-02-21 03:10

Video: Nye venner sims 4 Brønderslev

Jeg synes man skulle have flere mugligheder at gøre ved hinanden istedet for at man bare gør de samme ting igen og igen fordi så den simmer det går ud over begynder at kede sig

Spøgelser i Sims 4: Alt du skal vide om spøgelserne!

Og en ting der har irriteret os længe er selve nabolagets opbygning. Tænk hvis man kunne placere grunde på bakker og bjerge frem for fladt terræn, det ville gøre plads til mange flere familier, uden at gøre verdenen større. Det kunne også være rigtig interessant at få mere personlighed i simmerne end de allerede har, og det tror vi også EA vil arbejde på.

101 fantastiske adventure spil har vi til dig her

Herudover tror vi på at der vil komme glidende overgange i aldersstadierne, så din simmer ikke længere går fra at være . tumling til barn på en gang. Muligheden for at sende tumlinger i børnehave og ældre på plejehjem kunne også være en super fed funktion som vi godt kunne drømme lidt om. Mange brugere verden over har drømt om reelt vejr i Sims, og det kunne måske også være aktuelt.

PC Spil - EA

Håber at i stedet for at der kun er en husholdnings-penge-ting, men at der er en til hvert familiemedlem, og at forældrene kunne give deres børn lommepenge, så at børnene har et beløb de kan bruge. Jeg gad godt at der kom en form slags kiosk, med slik, sodavand og andet lækkert. også at der var en bank, hvor man kunne sætte penge ind, og låne penge, måske ville det være en hjælp til dem der gerne vil vænne sig af med pengekoder? Så man kunne have en opsparing inde i banken til sine børn, så de har råd til hus når de flytter hjemmefra?! Flydene alder? lidt flere detaljer, som: Bryllups kage og bryllups ting, Barnevogne, Pusleborde, og de små men gode ting man kun får i x-tra pakker ? :) Der er så meget, men det var bare noget af det :)

Jeg synes det er en god ide det med, at der skal være en hel sims verden, så man ikke mister hele sin identitet, hvis man vil flytte fra fx. Sunset Vally til Brigeport (er ikke sikker på hvordan man staver det)

Ja 8767 e Men Jeg Har Jo En Bruger Men Spørgsmålet Er Om Der Er Koder På Som I Sims ?? Nogle Der kan Fortælle Mig Det Hedder pinky57

Der florerer allerede et hav af rygter om The Sims 9, men de mest lovende har vi fundet på The Sims Wiki hvor de skriver nedenstående

Hej Maja,
Det kan man faktisk godt i TS8. Det er vist nok den nederste bjælke der justerer bryststørrelsen på kvinderne :)

Du kan nemt se hvad dine spøgelser i Sims 9 føler, for de vil lyse op med den farve følelsen er (flirtende = lyserød, selvsikker = blå).

Det kunne være sejt hvis man kunne rejse fra by til by fks først bo i brigds port og så flytte til moonlight falls. Og at man kunne tage på ferie i en anden by og så bo på hotel eller overnatte hos sin moster på landet.

Nye venner sims 4 Brønderslev : Pics. More pics: Nye venner sims 4 Brønderslev.