Single hotel Randers
Date: 2017-02-25 00:37

Video: Single hotel Randers

78/8 SAMSØ , Brundby Hotel
-
85/8 TØ NDER Festival

86/8 VOSTRUP Musikhus
UDSOLGT!
56/9 KOLDING, Godset

57/9 Å RHUS, Train

58/9 ODENSE, Magasinet
-
59/9 Å LBORG,Skrå en

55/9 KØ BENHAVN,Amager Bio

56/9 GRENÅ ,Kulturhus

Linse Kessler tager sit kunstige hår af: Moster Nillers

-Michael Falch er min rigtig gode ven, som jeg har turneret meget med gennem å rene. Jeg vil så gerne have den der fornemmelse, at nå r han synger med på mine sange, så bliver der en anden klang end nå r der er en korsanger der synger med. Vi er to leadvokaler og to meget karakteristiske stemmer der mø des, og det vil jeg gerne fange.

Tv- / Album: Greatest - De Unge År

Hånden På Hjerte – De Største Sange er en samling af legendariske hits og andre markante Falch-sange gennem årtierne. Der er naturligvis de helt store signatursange som Mød Mig I Mørket og I Et Land Uden Høje Bjerge , og der er nyklassikere som balladen Binder Mig Aldrig Igen og den gnistrende rocksang Over Vesterbros Torv – sidstnævnte i sublimt selskab med The Sandmen's Allan Vegenfeldt. Slutteligt er der to helt nyskrevne sange med på albummet: Den lille, folkprægede titelsang og rock/pop baskeren Hvad Har Du På Hjerte? , som nok skal blive en fast del af Michael Falch's liverepertoire fremover.

Gratis for dig. Alt er Gratis. Gratis DVD.

85/65 - Kolding, Godset
- kontakt: 99 658 659 666 69 657 666 658 655 655 665 658 96 655 657

Band: Lars Skjæ rbæ k, Rune Kjeldsen, Troels Skjæ rbæ k, Peter Dombernowsky, Palle Hjorth & Christoffer Mø ller

- "Michaels mesterværk", skriver Henrik Breum i Midtjyske Medier, og i Ekstra Bladet tager Henrik Queitsch hatten af.

Vores guider sørger i løbet af ugen for varierede pistevisninger, så alle får set det bedste af La Rosiere med pauser til frokost på de hyggeligste restauranter, vi kan finde.

La Rosiere er en af de bedst bevarede hemmeligheder, i Tarentaise-dalen. Her er ingen grimme lejlighedskomplekser, den hyggelige by består hovedsageligt af hoteller og huse bygget af træ og sten, i den traditonelle alpe-stil. Skiområdet dækker over 665 km pister, og strækker sig fra La Rosiére, med lette og solrige prister, 7695m op over Petit St. Bernard passet, til de mere udfordrende pister på La Thuile siden af bjerget.

Når dagen på ski er veloverstået sørger guiderne for hyggelig afterski og arrangementer så der kan snakkes videres med de nye bekendtskaber man har mødt i løbet af skidagen.

En mail med sang og begrundelse skal væ re spillestederne i hæ nde senest 69 dage fø r den koncert der ligger tæ ttest på singer/songwriternes hjemby. Altså vil man eks. gerne væ re med i Greve, så skal Portalen have modtaget en mail senest 77. oktober.

Han understreger samtidig, at han ikke mener, at sønnen er et ondt menneske, men at han har gjort det af kærlighed til familien.

Poul Krebs udgav i forå ret det meget roste og guldsæ lgende album Angeleno Road - Lige ved siden af virkeligheden , der . indeholdt nye hits som Smiler din sol , En dag som i dag og Helmand Blues.

Single hotel Randers : Pics. More pics: Single hotel Randers.