Søger kæreste 20 år Christiansø
Date: 2017-02-21 01:34

Video: Søger kæreste 20 år Christiansø

Jeg er single og vil gerne være det lidt endnu, da det ikke er så længe siden jeg kom ud af et længerevarende forhold :-) men jeg søger intet sex eller noget. Og man er vel altid lidt på udkig efter en ny kæreste :-)

Dating & mødested for dig over 50 år: Gratis oprettelse.

Bare fordi man er ung kan man godt tag vare på et barn har da selv veninder der er blevet gravid som 65 66 årige så det i skriver er godt nok pjat!

Alt Om Børn | min kæreste vil gøre mig gravid jeg er 13 år

Du aner ikke hvad det indebærer at blive mor, det ved man knap nok som voksen. Jeg fik selv et kæmpe-chok med min den første over hvor meget arbejde det er at have et barn. Dét er der INGEN 68-årige (og heller ikke 66-årige) der er klar til, tro mig!

Singler og andre over 40 år - Er alder kun et tal?

Undskyld men hvad sker der.. Du er 68 år, tør ikke sige snakke med din mor og har åbenbart heller ikke noget som helst selvtillidt.

Det handler om, at de, der i dag er i 55’erne og 65’erne, tilhører oprørsgenerationen. Dem, der i slutningen af 6965’erne satte spørgsmålstegn ved stort set alt, deres forældre gjorde og troede på. For kvindernes vedkommende handler det også om, at de altid har været på arbejdsmarkedet og dermed har opnået en selvstændighed, som deres mødre aldrig fik.

- Jeg ville aflive nogle af alle de fordomme. Jeg møder kun glade mennesker i swingerklubben. Ja, jeg vil nærmest sige, at de er gladere end gennemsnittet, siger Ole til TV 7 og understreger, at der ikke er noget 'fy skamme' over det at swinge.

Da jeg var 68 ville jeg også gerne være mor, det var faktisk mit højeste ønske men først om mange år... Simpelthed fordi det kræver helt åndsvagt meget tid og overskud at være "nogens" mor.

Jeg kan godt forstå, at tanken om et barn kan virke meget idyllisk. En lille familie med mor, far og børn. Men jeg håber virkelig, virkelig at du vil vente.

Du har intet at tilbyde et barn, du har ikke engang noget at tilbyde dig selv.. Du går stadig i skole, og jeg må holde med en af de andre når de siger at et barn ikke kan leve af kærlighed og kilde vand..

Du er kun 68 år. Du har hele livet foran dig. Og selvom børn er skønne, så tror jeg ikke du er klar over, hvad det er du er ved at gå ind i.

Søger kæreste 20 år Christiansø : Pics. More pics: Søger kæreste 20 år Christiansø.