Ung moden dating Lejre
Date: 2017-02-23 04:51

Video: Ung moden dating Lejre

Vi skal også til at flytte og det svært at finde et sted og hun ved ikke hvad hun skal med sig studie liv og hun gider ikke arbejde der hvor hun arbejder nu, og så oven i alt det er der det med OS.

Ønsker arkiv

At du kommer med gode forslag og store følelseudmeldinger og stadig bliver stemt ned, har ikke meget med gensidighed og respekt at gøre.

Hold op med at tænke i, hvad der er rigtigt og forkert. Og stop med at påpege fejl.
I stedet må du erstatte disse pragmatiske og sort/hvide-tanker med 8775 hvad virker, og hvad virker knap så godt.
For I er mennesker, og ikke maskiner.
Mennesker bevæger sig, mennesker handler, og hvor der handles, der spildes, og hvor der er bevægelse, trækkes også et spor. Lad det ske, og se det som tegn på liv.
Kvaliteter så store som dem, du beskriver din mand med, tillid, empati, kærlighed, gavmildhed, osv., er sjældne og dyrebare kvaliteter. Meget mere værdifulde og livgivende end om, der er krummer på gulvtæppet…. Osv.

Der er den mulighed, at du lader ham vide, at du flytter. At du og din datter flytter til den bolig, du har fundet. Og at I kan være partnere fortsat, men ikke behøver at dele hverdagene og slet ikke perioderne med drukturene sammen.

Kan I ikke komme ud af dette dødvande, er det bedre at sige tak for kampen. Men prøv dog.
I har jo meget at give hinanden.

Jeg vil ikke gå ind i dit dilemma.
Mit bud er: find ud af, hvad selvrespekt er.
Og vis hende, at du er en mand, der har grænser. Som man ikke bare kan lytte rundt med, efter forgodtbefindende.

Denne dejlige mand er det mest velafbalancerede, afklarede menneske, jeg kender. Intelligent og i kontakt med sig selv. Fantastisk dybsindig og en ekspert i at kommunikere og se relationer imellem mennesker. Der er intet dårligt at sige. Og jeg er alt, han kunne ønske sig i en kvinde..han vil intet æ er det følgende så smertefuldt for os begge.

Jeg tror, at det handler om, at hun, måske af flere grunde har mistet lidt respekt for dig. Byg derfor din selvrespekt op igen. Lad hende komme til dig. Vis hvem du er og hvad du kan, og at du har meget at byde på, men vær ikke en hund, der logrer med halen.
Klarer du denne prøvelse og forstår du dybden af mit budskab, vil hun få øje på dig igen.
Så giv ikke op. Der er da masser at gøre Tro på det.

Jeg har vokst så mye på disse seks år. Jeg har lært så mye om meg selv, og jeg syns jeg er blitt en meget god kjæreste (da jeg har fått mer innsikt og selvfølelse/selvsikkerhet). Jeg har forstått at mann og kvinne er to separate individer (som deler noe fint isammen iblant), og ikke ett hele tiden. Jeg er ikke redd for å gi mannen frihet, og jeg har også blitt flinkere til å vise meg mer selvstendig og fri. Kanskje for selvstendig? Han sa nemlig at han ikke syns vi gjorde så mye tilsammen lengre. Jeg har sagt at jeg elsker å gjøre ting med ham, men at jeg ikke ønsker å mase på hans studier. Jeg føler altså at han har lagt opp til dette selv. Jeg syns som sagt at jeg har vokst mye på disse seks år, og tilpasset meg ham altfor meget. Jeg kan ikke si det samme om ham.

Samtidig vil jeg rigtig gerne have snakket det hele ud, men vil det bare skubbe ham væk? Jeg vil gerne snakke med ham, for at blive afklaret hvor jeg står og få det hele ud, men jeg vil jo også meget gerne vide hvordan han har det, for det betyder meget for mig hvordan han har det. Er det en god idé at få snakket om hvorfor vi blev forelskede, hvorfor vi elsker hinanden osv?