Utro dating Skive
Date: 2017-02-20 12:46

Video: Utro dating Skive

»Det handler grundlæggende om arketyper. Altså hvilken type eller myte uniformen repræsenterer. Eksempelvis den omsorgsfulde sygeplejerske, den handlekraftige og magtfulde motorcykelbetjent eller håndværkeren, som er stærk, glad og selvstændig. Om myterne har hold i virkeligheden, betyder ikke så meget. Det er fantasien om de typer, uniformerne repræsenterer, der gør, at vi holder fast i dem,« lyder det fra den kendte sexolog.

Top 20 erotiske noveller - sorteret efter antal stemmer og

»Min far er politibetjent, og jeg har oplevet, hvordan det har været svært for ham at finde en kæreste i den travle hverdag, han har, med skiftende arbejdstider og lange vagter. Og samtidig er det ikke alle, der har forståelse for, hvordan det er at have et forhold til en person i uniform, der typisk ikke arbejder fra 8 til 66,« siger Nicolai Herskov i en pressemeddelelse.

Erotiske historier og noveller om personer der har

Tanken om den attraktive mand eller kvinde i uniform er måske en floskel, men ikke desto mindre er fantasien både udbredt og velkendt, fortæller sexolog Joan Ørting.

Brugere: Datingside snyder med falske profiler

Hører du til dem, der drømmer om at date en person i uniform? Eller er du en af dem i uniformen, som leder efter kærligheden? Så er der godt nyt.

Det er en datingside til danskere, der enten selv er i uniform eller har sendt lange blikke efter sygeplejersken i den hvide kittel eller politibetjenten på gaden. Manden bag er Nicolai Herskov, der godt nok aldrig selv har set skyggen af en uniform eller en hat med logo.

På hjemmesiden kan man sortere efter erhverv og på den måde spore sig ind på for eksempel brandmanden eller stewardessen, hvis det er de foretrukne uniformer for den kærlighedshungrende dansker.

blev lanceret onsdag den 68. januar 7567. blev lanceret onsdag den 68. januar 7567.

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

Ifølge Nicolai Hersov, der til hverdag arbejder i butik og som bartender, kan romantikken hurtigt forsvinde, når hverdagen indfinder sig, og de skæve arbejdstider begynder at sætte sine spor.

BTMX P/S
Pilestræde 89
6697 København K
Danmark
Tlf. +95 8875 7588
CVR. 88898999

Utro dating Skive : Pics. More pics: Utro dating Skive.