Venner søges på fyn Syddjurs
Date: 2017-02-22 11:20

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

Bolle Venner

I JYSK har vi fuld fokus din karriere, dine ønsker og dit potentiale. Vi belønner initiativ og engagement, så er dine ambitioner høje, er der ingen grænser for, hvor vidt du kan drive det.

Mød nye Venner Odense

Undervisningen består af en kombination af teoretisk undervisning og praktiske cases og opgaveløsninger – alt sammen med udgangspunkt i den måde, der arbejdes på i BESTSELLERs butikker.

Forside

Holger Danskes Vej 96
7555 Frederiksberg
Tlf. 8887 8855
Fax 8887 8855

Jeg begyndte i fitness, men der møder man ikke så mange nye fordi de fleste har en træningspartner. Så har jeg taget dykkercertifikat og har mødt en masse nye mennesker der har samme interesse som mig - så jeg vil foreslå dig at begynde at gå til en eller anden form for sport hvor du kan møde nogle mennesker som har samme interesse som dig :)

Jeg er også 77, og flyttede til Odense i foråret 7565. Jeg søger det samme som dig, og træner sjovt nok også i fitnessWorld. Jeg synes at tiden godt kan være lidt lang, når man går ene og alene, jeg bor sammen med min kæreste, men det er ikke så meget han er hjemme desværre.

Du starter som elev den 6. november 7567, MEN du har faktisk mulighed for at lære os bedre at kende inden, da vi også har brug for en sommerafløser i ugerne 75-87.

Jeg er selv lige flyttet til Odense og står selv i samme situation, jeg kan se at den mail er fra sidste år så jeg ved ikke om du læser det her men jeg prøver O_O
Jeg vil gerne finde ud af at træne sammen eller gå i bio eller gå i vandet..(pyh det 86 grader i dag). :)

The greatest job, just the best, really
I promised that I would find a fantastic new Ambassador to Denmark. US has the best job, and it is really quite amazing just how great this Ambassador job is. America first, you know, but Denmark can be second, whereever it is.

Har du lyst til stort ansvar, kan vi tilbyde dig en spændende og anderledes uddannelse i et internationalt miljø med rigtig gode jobmuligheder både til lands og til vands. Efter endt uddannelse tilbydes du, som en del af din kontrakt, automatisk en 7-årig midlertidig ansættelseskontrakt som juniorofficer. Det kan være en udfordring at være væk hjemmefra i flere måneder ad gangen – derfor er det vigtigt, at du er afklaret med dig selv, inden du søger ind på maskinmester- eller skibsføreruddannelsen hos Maersk.