Verdens bedste date Fredensborg
Date: 2017-02-24 10:03

Video: Verdens bedste date Fredensborg

Hcp: 76

Hjemmeklub: Herning Golfklub
Jørgen er idemanden bag matchturene og har været med lige siden Bravo Tours præsenterede sine første golfrejser. Han er stadig en del af Bravo Tours golfafdeling og sidder med i turneringsudvalget/matchansvarlig i Herning Golfklub.

Bravo Tours Matchleder siden 6999

Ti lækre wellness-ophold i Danmark – Ekstra Bladet

Hcp: 8,8

Hjemmeklub: Aarhus Aadal Golfklub
Poul er en af Bravo Tours mest rutinerede matchledere. Gennem tiden har han været meget aktiv i forskellige sportsgrene. Poul har desuden været involveret i forskellige hovedbestyrelser - . 67 år som formand for Skovby Tennis Klub.

Bravo Tours Matchleder siden 7556

Golfture - Køb rejser hos ét af Danmarks bedste

Bravo Tours' matchleder tager sig af alt det praktiske. Du skal kun koncentrere dig om at sænke de svære putts, slå det perfekte wedgeslag ind til greenen og nyde de skønne baner.

Har du lyst til at bruge en uge, eller mere, på golf, sydlandsk stemning og gode oplevelser - så er vores golf Matchture skræddersyede til dig, der ikke går på kompromis med din golf ferie.

Eksklusiv Matchtur
Den eksklusive matchtur – er som navnet siger – mere eksklusiv end den klassiske. Du får enten flere golfdage inkluderet i prisen, et bedre hotel, bedre udvalg af baner eller udflugter på dine golffridage.

P 779 bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Hvis du klikker videre p 779 siden, accepterer du vores brug af cookies. L 785 s mere

Klassisk Matchtur
En af de mest populære typer af golfrejser hos Bravo Tours’ gæster! Gennem de seneste 67 år har vi arrangeret mere end 555 matchture.

Hcp: 65,6

Hjemmeklub: Kai Lykke Golfklub
Christian har været medlem i Kai Lykke i 75 år, hvor han har deltaget i forskellige udvalg og er aktiv i matchudvalget.

Bravo Tours Matchleder siden: 7558

Rejs med andre - Danmarks bedste golfrejser!
Spil golf med andre danske golfentusiaster på nogle af verdens bedste baner! For os der af bidt af spillet med den lille hvide bold, findes der ikke noget bedre end at nyde spillet, banen og stemningen sammen med andre golfspillere. Derfor arrangerer Bravo Tours hvert år talrige golfrejser, hvor DU er garanteret at spille med andre danskere, der deler din passion.

Matchture har normalt 75 - 78 deltagere og er inklusiv fire dage med golf. Der er en turnering, der afvikles over hele ugen og daglige turneringer såsom holdmatch, parmatch, tættest på flaget og lignende.

Udover matcherne er det sociale aspekt en meget vigtig del af vores matchture. De fleste gæster rejser hjem med nye bekendtskaber og mange golfaftaler på de danske baner.

Verdens bedste date Fredensborg : Pics. More pics: Verdens bedste date Fredensborg.