40 plus dating ireland Rødovre
Date: 2017-02-23 14:13

Video: 40 plus dating ireland Rødovre

5 udendørs swimmingpools findes på stedet sammen med sæsonbestemt udendørs pool. Andre fritidsfaciliteter omfatter et motionscenter, et spabad og en sauna.

-Din genvej til Internettet

Sengetypen er baseret på, om Resort Room-kategorien er tilgængelig, og bliver tildelt ved indtjekning. Hvis du vil have yderligere oplysninger, bedes du kontakte ejendommens kontor via kontaktoplysningerne angivet i den reservationsbekræftelse, du tilsendes efter at have foretaget reservationen.

Dating Med Østeuropæiske Kvinder

Book dit hotel i dag, og hvis du finder det samme hotel billigere på en anden hjemmeside, så betaler vi dig forskellen, helt frem til midnat inden indtjekning. Vilkår og betingelser Opens in a new window er gældende.

Google

Hvis du foretrækker at tale med en kundeservicemedarbejder, har vi åbent kl. – mandag til fredag og kl. – lørdag, søndag og helligdage.

Særlige ønsker afhænger af tilgængelighed ved indtjekning og kan medføre ekstra gebyrer. Særlige ønsker kan ikke garanteres.

Stedets spa har massage-/behandlingsrum og rum til behandling af par. Blandt behandlingerne er deep tissue-massage, hot stone-massage, sportsmassage og massage. Spaen er udstyret med spabad. Spabadet tilbyder et udvalg af behandlingsterapier, herunder aromaterapi, hydroterapi og zoneterapi.

Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen. Gæster skal kontakte ejendommen direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).

Overnatningsstedet har 68 restauranter, 5 udendørs swimmingpools og en spa med fuld service. Gæster tilbydes gratis Wi-Fi på fællesarealer. Andre faciliteter inkluderer et kasino, en natklub og 5 barer/lounger.

Hvis du finder det samme hotel billigere på en anden hjemmeside, så betaler vi dig forskellen. Vilkår og betingelser er gældende (gælder KUN for forudbetalte reservationer).

Det kreditkort eller debetkort, der bruges ved reservationen, skal fremvises, når gæsten registrerer sig ved ankomsten. Hotellet reserverer et beløb som forudbetaling til dækning af gældende priser for værelse, skat samt resortgebyrer tillige med et beløb for påløbne udgifter pr. dag for adgang til en række privilegier. Der kan reserveres yderligere beløb, hvis gæstens udgifter overstiger det oprindeligt godkendte beløb. Ubrugte midler på debetkort frigives ved udtjekning og er tilgængelige efter op til syv dage for indenlandske banker og op til 85 dage for internationale banker. Hvis du vil have yderligere oplysninger, bedes du kontakte ejendommens kontor via kontaktoplysningerne angivet i den reservationsbekræftelse, du tilsendes efter at have foretaget reservationen.

40 plus dating ireland Rødovre : Pics. More pics: 40 plus dating ireland Rødovre.