Dating dk priser Skanderborg
Date: 2017-02-20 07:20

Video: Dating dk priser Skanderborg

STARS tilbyder som udgangspunkt altid en rabat til unge under 68 år samt studerende med gyldigt studiekort. Der kan dog være arrangementer hvortil der ikke kan tilbydes rabat.

Stars

THE ECLECTIC MONIKER bragede ind på den danske musikscene i 7566 og indtog de danske sendeflader, spillesteder og festivaler med deres uregerlige indiepop og varme sommerhits som &rsquo Easter Island&rsquo , &rsquo Sports&rsquo og &rsquo Going To Paris&rsquo . Der er gå et over 7 å r siden The Eclectic Monikers sidste udspil. Dengang talte bandet 7 medlemmer, de er i mellemtiden blevet et 5 mands orkester.

Børn&Unge - Tidligere årgange

Danmarks nye elektroniske musikhå b WANGEL mestrer hele fø lelsesregistret i sin musik.
Glæ d dig til en medrivende koncert i Peter Wangels smukke og til tider melankolske univers.

Massageescort – Ekstra Bladet

Hvis koncerten aflyses kan du få refunderet din billet minus gebyr, kontakt Billetten Kundeservice. Er koncertdatoen flyttet kan du enten vælge at bruge din billet til den nye dato eller få refunderet din billet. Billetter refunderes KUN ved aflysning eller ny dato.

Udover koncerterne, er STARS engageret i etableringen af øvelokaler for vækstlaget, afholder uddannelsesforløb for vækstlag/branche, afholder seminarer/workshops for oplandets musikere/branche, samarbejder med gymnasier og musikskoler/MGK om afholdelse af clinics og foredrag med professionelle musikere, deltager i nationale og internationale branchenetværk, er medarrangør af garagerockfestivalen Gutter Island på Masnedø Fortet.

Der venter publikum en oplevelse, hvor man hele tiden svæ ver mellem de velkendte melodier og tekster på den ene side samtidig med, at man overraskes og glæ des over nye arrangementer og versioner af de selv samme sange.


SMALLSTARS BLUES JAM er fø dt i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgø r den faste rytmegruppe og bestå r af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

The Beatles har betydet ubeskrivelig meget for rigtig mange mennesker. Derfor er det med stor ydmyghed, at Keeping Legends Alive gå r på scenen. For hvordan tillader man sig at lave om på numre som "Penny Lane", "Here Comes The Sun", "She Loves You" & "Eight Days A Week" uden at komme til at ligne et plagiat og uden at ø delæ gge de legendariske sange.

MARC FACCHINI er af anmelderne blandt andet blevet kaldt &rdquo en strå lende performer med rø dder i fortiden og topskud i nutiden&rdquo . Med sin plade nummer to, 'Mø rk Mandala,' tager den unge sangskriver visetraditionen ud af hø jskolesangbogen og videre med vildskab, humor og spilleglæ de.

STARS slog dørene op for den første koncert den 68. marts 6998, og siden da har mere end gæster været igennem huset, til de mere end 6555 koncerter/arrangementer, der har været afholdt til dato.

Dating dk priser Skanderborg : Pics. More pics: Dating dk priser Skanderborg.