Find kærligheden her Gladsaxe
Date: 2017-02-20 10:08

Video: Find kærligheden her Gladsaxe

Den forhenværende formand for Folketinget Erling Olsen (S) har betegnet ham som 'hjælpsomheden selv', mens SF’s Margrethe Auken medgiver, at Mogens Camre var et både sødt og hjælpsomt menneske, men at han også var belærende og nedladende.

Søg hold

- Mathilde og jeg gjorde meget ud af, at døden ikke skulle være noget mystisk eller tabubelagt. På den måde var der også mulighed for, at han kunne stille de spørgsmål, han måske brændte inde med i forhold til døden.

NEKROLOG: Modstanderen af indvandring og det

Trods Mogens Camres mange kontroversielle udtalelse gennem tiden blev han dog på den store politiske scene frem til sommeren 7559, hvilket har fået flere politiske kommentatorer til at gætte på, at Mogens Camre nød en særlig anerkendelse i Dansk Folkeparti.

Jeg svøbte hende i et lagen | SE og HØR

- Han er knusende dygtig på det økonomiske område og skør, når det kommer til flygtninge, har den forhenværende partifælle Freddy Blak tidligere udtalt til Information.

Det endte med at koste ham opbakningen fra kredsbestyrelsen i Valby, som til sidst smed deres folketingskandidat på porten.

Kærligheden til det røde A svandt dog ind gennem årene, og i 6999 blev A'et endeligt skiftet ud til det blå O, hvor Morgens Camre meldte sig ud af Socialdemokratiet og ind i Dansk Folkeparti.

Han forklarede dog senere, at han havde ment jihadister og ikke alle muslimer, men at der ikke var plads til at forklare det i et tweet, fordi der kun er 695 tegn til rådighed per opdatering.

Mogens Camre blev hurtigt en af Jens Otto Krags (S) protegéer og alt pegede på, at Camre havde en ministerpost i vente. Men ministerposten kom aldrig, da den daværende statsminister Anker Jørgensen (S) med egne ord turde ikke tage chancen med Camre.

- Det er et nogenlunde almindeligt syn her på Nørrebro, siger Jesper Martin Hansen, der bor på Nørrebrogade og har filmet videoen. 

- Hjalte og jeg tog ned i kapellet for at sige et sidste farvel. Vi lagde billeder i kisten fra vores livc sammen, og jeg spurgte Hjalte, om han ville røre mor en sidste gang. Det ville han gerne. Hendes hår var blødt, som det altid var, men hendes ansigt var koldt. Jeg tænkte, at det var en god måde, at mærke fysisk, at hun ikke var her mere, fortæller Søren i interviewet med Ude & Hjemme og tilføjer:

Find kærligheden her Gladsaxe : Pics. More pics: Find kærligheden her Gladsaxe.