Find kærligheden i dig selv Hillerød
Date: 2017-02-25 14:37

Video: Find kærligheden i dig selv Hillerød

9 Bægre - BEHOV FOR TILBAGETRÆKNING - De røde torne er den styrke, som kan udspringe af usikkerhed på verden - føler du dig påvirket af stærke følelser eller usikker på beslutninger, kan det være godt at trække dig lidt for at genvinde roen og klare tankerne - men husk at melde tilbage, hvad du fandt ud af. Er du usikker på andres følelser, er det godt at spørge dem direkte - svaret vil ofte være helt anderledes, end du troede.

Senior dating - Find moden kærlighed | PARTNERMEDNIVEAU

Stavenes Konge - TÆNK GLOBALT - Stavkongens bevidsthed er global - hans vidtskuende blik ser ud i fjerne horisonter. Hans mål er at gøre noget vigtigt for og i verden. Har du en vision eller et projekt på tegnebrættet, så se på, hvad bagsiden af medaljen er, inden du går i gang med at realisere det. Sørg for både at have de store perspektiver og de konkrete realiteter med. Savner du overblik, kan andres øjne være en hjælp - evt. andres klarsyn.

Dating sider - Her finder du hele 100 danske dating sider

. Hvis, så hent et Gratis Bare Spis Rigtig Mad planen + guide til vægttab med lethed i stedet for at det skal være en kamp. Skriv navn og mail her under og hent gratis din plan 85 sek. så er du i gang.

Senior dating - her finder du seniordating for alle over 40 år

Min kammerat havde også afsluttet en langvarig skilsmisse. Han havde kommet ok igennem det og han fortalte mig at han var begyndt at date igen. Han fortalte mig, at han havde set pigen i sine drø mme. Vi havde ikke set hinanden i et par må neder, fordi vi et stykke fra hinanden. Jeg var overrasket og begejstret for at hø re at han så hurtigt have fundet en ny pige. Jeg spurgte ham, hvor han mø dte sin nye kæ reste, og jeg var lamslå et da jeg hø rte at han havde mø dt hende på nettet.

7 Skjolde - EVNER ER GULD - Den skat, kvinden graver fri, er den rigdom af livserfaringer, hun har samlet sig. Mens vi erhverver os dem, kan de fylde meget - når de bliver afsluttet, kan det efterlade en tom plads - men kun en tid, så ruller livet videre mod nye. Prøv at lede efter ny inspiration – gerne noget der udvikler de medfødte evner, du enten gemmer på eller bruger for lidt - måske kreative og spirituelle. At gøre det vil fylde dig med glæde. Har du brug for undervisning, vil du finde den.

6 Stave - NYE GRÆSGANGE - Hesten i stavene reagerer instinktivt på slangen – også vi kan handle instinktivt på livet – nogen gange er det godt, andre gange er vores reaktioner ude af trit med virkeligheden. Falder hesten til ro kan de to trekanter mødes - dit indre og ydre liv forenes - du mærker sjælero, finder fred med dit liv. Skyernes hest er poesiens vinger – drømmer du om at meditere eller udtrykke indre verdener i ord eller skrift, er tiden inde.

Bægrenes Dronning - SAMHØRIGHED MED SJÆLFULDE VERDENER - Havfruen med drømmespor i ansigtet kender sjælens verden i dig. Lyt til de mange følelser, du mærker indeni, men husk også at skelne - de ægte er som perler fra dybet - lad de uægte skylle bort i følelsernes evigt skiftende hav. Gemmer dit indre på en mystisk følelse af at være gået i land på en fremmed kyst - så se det som en udviklende drivkraft, der gør dig til et søgende og rummeligt væsen. Dufte kan vække det sjælelige.

5 Stave - UNIVERSELLE KRÆFTER - Stjernen indgiver os viljestyrke til at holde balancen i vores liv. Er der noget, du længe har haft lyst til - måske kæmpet for eller manglet mod til at gennemføre, er der gode chancer for succes, hvis du prøver. Vær opmærksom på de svar, livet giver – de kan hjælpe dig med at opdage nye muligheder. De flyvende stave er de undskyldninger og forstyrrelser, der får os til at udsætte de gøremål, vi gerne vil gennemføre. Inspirationen og hjælpen dukker op, når du går i gang.

9 Kejseren - NY ENERGI SÆTTER FRI - Kejserens åbne hånd frigiver en gammel energi - ofte handler det om forholdet til autoriteter eller om en fædrene arv. Sådanne mønstre mærker vi mest, når vi bliver frustrerede, går i forsvar uden grund, svinger mellem at være selvudslettende og kontrollerende. Fri af dem bliver vi mere naturlige, impulsive og handlende. Vi står mere fast, ser konsekvenserne klart, gennemskuer irrelevante forestillinger, men kan også tilsidesætte egne idéer for et fælles mål. Generelt er vi klar til nye udfordringer – ofte fordi vi frygter at stivne eller er begyndt at opfatte livet mekanisk. Måske tiltrækkes vi ubevidst mod stærke personligheder. En ungdommelig idé eller drøm kan presse på for at blive opfyldt.

9 Skjolde - AT VÆRE I VERDEN - Midten er hulen – det sted, vi føler os hjemme – i os og i verden. Her skal vi helst kunne lade op, føle os beskyttede, kunne genvinde livsglæde og livsmod, hvis livet er svært eller kræver meget af os. Kniber dette lige nu, så se det som en chance til at vriste dig fri af de gamle mønstre. Værdsæt dig selv og det, du gør - vær åben for at søge det, du længes efter - udtryk dine behov til dem, du holder af. Livet vil hjælpe – også med det, du længe har ønsket at hellige dig om.

Find kærligheden i dig selv Hillerød : Pics. More pics: Find kærligheden i dig selv Hillerød.