Find ven på facebook med mail Læsø
Date: 2017-02-25 14:17

Video: Find ven på facebook med mail Læsø

Simone Hougaard Jensen sikrede sig Danmarks Mesterskabet for Kvinder over 76 år efter et hæsblæsende sprint og en massestart, hvor en af de nærmeste konkurrenter var klubkammeraten og bofællen Charlotte Skov. Læs historien .

NEXT Forsikring – 100% online forsikringer til private

Lønstatistik: Tag et LønTjek
(direkte link: http:///raadogstoette/loenstatistik)

Mode og tøj online – køb dit tøj på nettet

Afprø v din markedsvæ rdi
Tjek din mulige lø n i andre virksomheder. Hvis der er opslå et stillinger, der kunne væ re relevante for dig, kan du prø ve at spø rge til lø nniveauet.

Fysioterapi på Frederiksberg - find din fysioterapeut her

Bedømmelser, opvisninger og forskellige konkurrencer er omdrejningspunktet for Store Hestedag. Hvis du er til ridning, hesteagility, kørsel, heste i fri dressur eller blot nyder heste i alle former, farver og størrelser er Store Hestedag arrangementet for dig og familien. 
Oplev mere end heste i aktion. Deltag i clinics,  hep på rytterne i Mounted Games og Sjællandsmesterskaberne i Pony Games. Se de mange mønstringer og bedømmelser inden for forskellige racer. Konkurrencer i dressur, spring og kørsel og meget mere er med til at gøre Store Hestedag til stedet hvor hesteintresseret mødes. Oplev de flotte hesteshows og gå på opdagelse i det store marked med alt til rytter, hest og hund. 

Lønoplysningerne er således inklusive personlige tillæg og bonus, der bliver udbetalt månedligt, men eksklusive den særlige feriegodtgørelse samt arbejdsgiverbetalt pensionsbidrag.

Kend din virksomhed
Gå r det godt for din virksomhed, kan det smitte af på medarbejderne, og det vil samtidig fø les lettere at bede om mere i lø n. Sæ t dig derfor ind i virksomhedens ø konomi.

* Gælder ikke Darth Vader. Selv om hans udstyr sandsynligvis er rustfrit, så er det nok for tungt til at klare en rigtig svømmetur.

Snak om lø nnen
Tal å bent med dine kolleger om lø n. Spø rg også din ledelse, hvad der skal til for at få en bedre lø n. Nå r du kender ledelsens indstilling, er det samtidig lettere for dig at fremhæ ve dine kvaliteter under selve forhandlingen.

Cyclistic er en landsdækkende ruteplanlægger for cyklister. Med Cyclistic kan du udforske steder og egne i Danmark og finde en cykelvenlig vej fra et sted til et andet.

Telefontider:
Mandag - torsdag: -
Fredag: -

Find ven på facebook med mail Læsø : Pics. More pics: Find ven på facebook med mail Læsø.