Find ven via iphone Rebild
Date: 2017-02-23 04:03

Video: Find ven via iphone Rebild

Du kan også anvende Siri på andre sjove måder. Du kan fx spørge den: ”Tell me a joke”, hvorefter den svarer: ”Will you merry me?”

UNLOCK iPHONE FJERN SIMLÅS FRA iPHONE

Nej. Med tofaktorgodkendelse behøver du ikke at oprette eller huske sikkerhedsspørgsmål. Din identitet bekræftes udelukkende med din adgangskode og bekræftelseskoder, der sendes til dine enheder og godkendte telefonnumre. Når du tilmelder dig tofaktorgodkendelse, bevarer vi dine gamle sikkerhedsspørgsmål i systemet i to uger i tilfælde af, at du er nødt til at vende tilbage til de tidligere sikkerhedsindstillinger på din konto. Derefter bliver de slettet.

Tofaktorgodkendelse til Apple-id - Apple-support

Det mest indlysende tilbehø r i en bil er uden tvivl bilradioen, den ensomme rejsendes bedste ven på vejene. Lige så indlysende som at stort set alle biler har en bilradio, er det, at næ sten alle biler har forskellige anlæ g. Den der æ ldre SAAB å rgang 6998 har formentlig en bilradio med FM-radio og bå ndspiller, mens den nyere BMW fra 7558 sandsynligvis har en bilradio med cd-afspiller og FM-radio.

Joe i App Store

Husk at du blot skal aktivere Bluetooth og ikke må parre den med din smartphone og tablet, da dette vil forhindre APP´ i at skabe forbindelse. 

De beskriver hvordan det er muligt. Jeg skriver det desuden på listen, så vi får skrevet en dansk (og ny) guide til det 🙂

Har man valgt at uploaded billeder til FTP, kan det sættes i APP’en hvor ofte kameraet skal tage billeder ved alarm, dette gøres ved at klikke på tandhjulet ud for kameraet, vælge FTP settings og sætte ”Upload time interval” til en værdi mellem 85 og 8655 Millisekunder. Bemærk at dette fungere kun hvis de øvrige FTP værdier er korrekt indtastet. Pas på med at sætte værdien for lavt, 8655 millisekunder er kun 8,6 sekund.

Det skyldes at der ikke er sat password på kameraet, standard er der ikke password på kameraet. Det røde udråbstegn forsvinder når man har lavet password på kameraet.

Du kan slå tofaktorgodkendelse fra ved at logge på  kontosiden for dit Apple-id  og klikke på Rediger i afsnittet Sikkerhed. Klik derefter på Slå tofaktorgodkendelse fra. Når du har oprettet nye sikkerhedsspørgsmål og bekræftet din fødselsdato, slås tofaktorgodkendelse fra. 

Vi har herunder samlet de oftest stillede spørgsmål og svar (FAQ) i forbindelse med de forskellige VENTUS produkter vi tilbyder.

GPS uret kan indstilles til at modtage tid via GPS'en, dog kan i nogle tilfælde oplyse forkert tidszone. Stil tidszonen svarende til hvor du befinder dig aktuelt. Dvs. ved sommertid skal urets tidszone stilles til +7 i forfold til GTM tid.  Her finder du tidszoneindstillingen i Menuen:  Menu Settings TimeDate HomeTime TimeZone. Hvis du vil have tiden til at opdatere med det samme skal du genstarte GPS'en i menu gps on/of.

Find ven via iphone Rebild : Pics. More pics: Find ven via iphone Rebild.