Fotograf dating billeder københavn Frederikshavn
Date: 2017-04-17 15:58

Video: Fotograf dating billeder københavn Frederikshavn

Vi fotograferer private indenfor bryllup, børn, gravide, portrætter, mode, babyer, boudoir, dating, facebook, profilfotos og meget mere. Som bryllupsfotografer dækker vi hele Danmark og laver nogle super spændende og smukke bryllupsbilleder i København og på Sjælland.

FOTOGRAF København - Hent priser fra fotografer

Den professionelle  portrætfotograf  laver portrætter både af private og erhvervsprofiler. Idag er der mange private der får lavet portrætfotos til dating, facebook, linkedin og meget andet.

Nøgenfotografen, Ambjørn Happy København og Århus

Det at være portrætfotograf, er ikke mit fuldtidsjob, og ikke noget jeg er udannet til det er baseret på flere års erfaring med kameraet i hånden og arbejdet med mennesker. Derfor vil du også opleve at en session hos mig er personlig hvor der er afsat tid typisk to timer, og at du får mange billeder ud af det, som du kan benytte frit fremover.

Fotograf galleri - Find en fotograf til dit arrangement

Pakke 7: 95-65 minutters fotografering. Alle billeder leveres uredigeret i høj opløsning i en farve- og en sort/hvid version. Herfra vælges 8 billeder til efterbehandling og optimering for print. Pris:

Da ingen bryllupper er ens, og brudepar idag gerne vil sammensætte deres bryllup, som de ønsker det, er det vores erfaring, det er bedst i kontakter os med info om jeres bryllup og de planer i har for selve brylluppet, så vi kan finde en pris på de timer og billedantal i ønsker jer.

Boudoir fotografens fornemste opgave, er at få en kvinde til at se sexet, sensuel og fræk ud på billedet, dog uden det bliver vulgært eller for upersonligt.

Erhvervsfotograf og Reklamefotograf til flotte erhvervsportrætter, stemningsbilleder fra virksomheden. Teknisk smukke billeder af både eksteriør og interiør. Vi laver produktfotos, medarbejderfotos, fotos til visitkort, Linkedin, Facebook, hjemmesider, kataloger, tryksager og meget mere.

Sammen skaber vi dit portræt
Vi forsøger sammen at føre dine ideer ud i livet, uanset om du vil virke meget seriøs eller ønsker at portrættet vinkles i en mere afslappet stil. Jeg beder dig inden fotograferingen overveje hvilken type billeder, du ønsker, hvorefter jeg planlægger selve fotograferingen.

Priser fra kr. ,- Se familiebilleder Har du brug for et godt portrætfoto af dig selv eller andre? Det kan være til brug på facebook, linkedin eller dating sites. Så har du mulighed for at få taget billeder i et studie eller on location. Ethvert portræt er en speciel opgave. Det er fotografens opgave at indfange din personlighed og specielle udstråling. Der er ikke nogen der ikke er fotogen, der er kun gode eller dårlige billeder. Vi taler.

Portrætfotograf til både private og erhverv. Portrætfotograferingen er en personlig ting. Derfor laver vi billeder til både Linkedin, Facebook, nettet, tryksager, Dating osv. Portrætfotos af ansatte og medarbejdere.

Fotograf dating billeder københavn Frederikshavn : Pics. More pics: Fotograf dating billeder københavn Frederikshavn.