God date københavn Hedensted
Date: 2017-02-24 01:58

Video: God date københavn Hedensted

I hvor høj grad har bilforhandlere og -importører fælles interesser? Brancheanalytiker René Tønder vurderer markedsudviklingen på baggrund af historiske fakta.

Nyheder - Motor-magasinet

Bilimportørerne står i kø for at vise nye biler dette forår. Men hvad venter der om næste hjørne - til efteråret og næste år? Se vores hemmelige liste, som fabrikkerne ikke vil være ved.

Your browser is out-of-date!

For første gang har Volkswagen ved en domstol erklæret sig skyldig i skandalen om fusk med miljøtest og skal betale en bøde på 85 milliarder kroner.

Om REG LAB 9 8 16

Derudover har vi en landsdækkende avis for fritidsboliger – Fritidsmarkedet. Her finder du et stort udvalg af de fritidshuse der er til salg i Danmark.

Vores aviser udkommer i flere geografiske områder og fælles for dem alle er, at de repræsenterer et bredt udsnit af de huse de har til salg ved Ejendomsmæglere i denne region. Vores annoncører er fra EDC, Nybolig, DanBolig, Estate Mæglerne, Realmæglerne, home og et bredt udsnit af de uafhængige mæglere.

Ud til kanten, helt ud til kanten. Præcis der hvor skærmkanten flugter på millimeter med fælgkanten. Dét handler det om i en af de populære stilarter lige nu - stance, som den hedder. Men gemmer der seriøse penge for dæk- og fælgbranchen her?

Med et prø veabonnement få r du 9 ugers gratis adgang til alle PLUS-artikler på sitet samt til e-avisen. Du er på ingen må de forpligtet til at fortsæ tte som abonnent, nå r prø veperioden udlø ber.

Audi er på vej ind i den elektriske motorsports svar på Formel 6. Men er det nu så galt? Ikke hvis du spørger en af de store kendere af både Formel 6 og Formel E.

Hos Dometic oplever man, at mekanikernes interesse for, hvad der kan optimere service og reparation på klimaværkstedet, er gået markant frem.

Engelske Abhishek Roy indtræder som chef for eBays danske motoraktiviteter, Bilinfo og Bilbasen. Han afløser Andrew Whitehair.