God date københavn Kerteminde
Date: 2017-02-20 15:44

Video: God date københavn Kerteminde

Har du lyst til at komme godt i gang med at sy dit eget tøj så tag et kik på mine workshops eller aftenhold. Det kan være det der skal til for at du for meget større succes med dine sy projekter.

Kroning International Antikvarboghandel

My wardrobe is full of colors, for me the colors makes me in a good mood on both bright and dark days. I love to mix colors in many ways or go with a more monochrome outfit. That works for me but for others it is a bit too much. That is why it is so great that you can use elements from one wardrobe and mix it in your way to create your own style.

Blog — How to do fashion

Sko må vi ikke glemme. Jeg elsker skoene fra miss L fire. De er gode at have på og så findes de i så mange farver. Disse har jeg i grønne og de er vanvittige gode at have på. et par lyserøde til samlingen står også på ønskelisten

Forhandlere af BLF Huntings produkter

Denne jakke syede jeg til mit foto shoot af Stockholm jakken som et helt sæt sammen med Malmø nederdelen. Da Maria så den for første gang tog hun den på, og den har hængt på hende siden. Selvom den er lavet til mit vintageinspireret univers så kan den sagtens mixes med en mere afslappet og rå garderobe som Marias.

Af og til sker det at jeg syr i Jersey. Det er ikke tit, men når jeg gør bliver jeg altid overrasket over hvor hurtigt det går. En af grundene til at jeg ikke syr jersey er at jeg synes det er kedeligt jeg er simpelthen bare mest til faste varer. Men denne bluse har måske omvendt mig, bare lidt. Faktisk er mønsteret en kjole men jeg har forkortet den til en bluse. Jeg elsker at sy mønstre der ikke lige umildbart skriger til min stil. Det som er så fantastisk ved at sy sit eget tøj er at man i processen og stylingen overføre sin egen stil til tøjet. Selvom dette mønster fra Maria Denmark, ikke lige umildbart er min stil så gør valget af stoffet og min personlige styling det til mit helt eget.

på dag 9 vil jeg vise dig hvordan du laver denne glamurøse bluse/ Day 9 I will show you how to make a more glamorous version

Januar er slut, juhuu. Nu er det februar, en dejlig kort måned og når den er slut så kommer foråret, det siger kalenderen i hvert fald. Forår er dejlig og i dette forår har jeg lidt forskellige workshops smat aftenhold måske skal du med.

I am still building up my pattern portfolio, and the bigger it gets the more fun it is to sew my own wardrobe. I hope you will built up your own pattern portfolio, and create the wardrobe of your dreams. You deserve it

Bogen står nu blandt mine andre højt skattede bøger som altid bringer god inspiration til både arbejde og personlig stil. Hvis bogen også skal hjem i din samling så kan den forudbestilles her ellers så sælger Pia den også på Vintage messen den 76 marts. Hvor du sikkert kan lokke hende til at skrive en lille note I.

The last two month I have been working on making the ultimate newsletter. It has been something I have been dreaming about for so long time. To make a great newsletter, takes some time. For the first two month of 7567, I have spent all my time on this newsletter.