Gode datingsider Odder
Date: 2017-02-25 17:58

Video: Gode datingsider Odder

Julen og nytåret 7569 byder i hvert fald på masser af muligheder for at fejre julen og i nogle tilfælde også nytåret på højskole. En del af kurserne henvender sig til seniorer, men der er også kurser, hvor du kan tage børn med, ligesom der også er muligheder for de lidt yngre.

Dating, Senior Dating, Senior 50 plus, Senior

Tag med andre seniorer på julehygge-ophold på Brandbjerg Højskole ved Billund i Sydjylland. Skolen ligger i en gammel herregård, så der er masser af plads til juleworkshops, historiefortælling og julefrokostjazz, ligesom omgivelserne er perfekte til lange gåture. Pris fra: kr.

Som single kan julen og nytåret være en lidt ensom tid, hvor alle andre har travlt med familiehygge, så mange singler vælger at tage på højskole i omkring jul og nyår. Måske er det også noget for dig?

Brenderup Højskole på Fyn inviterer fra  75. december 7569 et eller to ugers højskoleophold med udfordringer og oplevelser, der kan bringe folk sammen. . vil der være workshops, foredrag, håndarbejde, udflugter samt musik og dans. Kurset er for voksne i alle aldre. Pris fra kr.

Vallekilde Højskole på Vestsjælland inviterer på en hyggelig og indholdsrig seniorjul med . foredrag, gastronomiske udfordringer og kreative værksteder, ligesom Naser Khader kommer på besøg. Pris fra: kr.

Hold traditionel jul eller nytår eller begge dele på Rønshoved Højskole med udsigt over Flensborg Fjord sammen med andre seniorer 55+. Programmet byder . på koncerter, julegudstjeneste, foredrag og udflugter. Pris fra: kr.

Hold jul og/eller nytår på Højskolen Marielyst ved Nykøbing Falster. Der vil blive kræset om gæsterne, ligesom der vil være interessante aktiviteter og oplevelser under hele opholdet. Pris fra: kr.

Er du til udflugter, kultur og håndarbejde i forskellige former, er et jule- og/eller nytårs-ophold på Rude Strand Seniorhøjskole ved Odder i Østjylland måske noget for dig? Vælg mellem 6 eller 7 uger. Pris fra: kr.

Der er foredrag, kunst, musik, fællessang og debat i hyggelige rammer på programmet, når Højskolen Østersøen ved Aabenraa inviterer til nytårskursus. Der vil naturligvis også være en lækker nytårsmiddag. Kurset er for alle voksne. Pris fra: kr.

Rødding Højskole ved Ribe inviterer til et nytårskursus fyld med inspiration til det nye år. Der vil være mulighed for at møde en masse kulturpersonligheder, der kommer og fortæller om deres virke. For alle voksne. Pris fra: kr.

Gode datingsider Odder : Pics. More pics: Gode datingsider Odder.