Gode råd om dating på nettet Fredensborg
Date: 2017-04-20 01:34

Video: Gode råd om dating på nettet Fredensborg

"Det er et super godt og trygt koncept, I har udviklet. Jeg vil nødig have mit billede og min profil til at ligge offentligt. Det er godt med jeres høje niveau af sikkerhed og beskyttelse. Jeg har gennem jer fundet en rigtig dejlig kæreste."

11 gode råd til tryg og sikker online dating - Datingtesten

Opgiv aldrig fulde navn, telefonnummer, mail eller adresse. Ikke før man kender personen bedre. Derefter er det en god idé at tale sammen i telefonen, før man mødes et neutralt sted i byen - måske på en café.

Dating med respekt

Tænk dig altid godt om, før du udleverer nogen personlige oplysninger til andre. Vær opmærksom i forbindelse med den første kontakt. Der findes mennesker – både på nettet og i den virkelige verden – der lever af at snyde andre. Heldigvis er det et fåtal. Når du begynder at skrive sammen med én, er der nogle signaler, som kan indikere, at du har kontakt med et menneske, der ikke har reelle hensigter:

Gode råd om dating

Se hans små signaler
- Hold øje med, om han viser, at han er interesseret. Hvis du fx har fortalt ham, at du elsker grahamsbrød, og han så har købt det næste gang, du overnatter hos ham. Det kan også være, om han sms'er til dig.

7. Slap af
Husk at formålet med en første date, er at finde ud af om der er basis for at mødes igen. Selvfølgelig vil du gerne vise, at du er interessant og give et godt indtryk – men egentlig så handler dating jo ikke om at vise hvor ”cool” man er, men derimod om at finde et godt match. Så slap af, og nyd at det altid er spændende at lære et nyt menneske at kende.

"Billetmærkedating er en fin blanding af oldschool kærestesøgning og moderne teknologi. Du har mulighed for at bevare din intimitet- og selv vælge om der er gensidig basis for at kommunikere videre. Du føler dig ikke udstillet og sårbar på nogen måde."

Hvis nu han/hun har meget travlt med at brokke sig højlydt over den sløve betjening på en café, eller bliver sur på tjeneren over at der ikke var mælk nok i kaffen, så ved du jo allerede der, at det nok ikke er ham/hende du vil have lyst til at tage på en romantisk ferie med engang i fremtiden.

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og give dig den bedst mulige oplevelse på sitet. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Når man foretager sig noget aktivt sammen, lærer man hinanden at kende på en anden måde, end hvis man bare sidder og drikker en kop kaffe – plus, at hvis du er nervøs for at komme til at ”gå i stå i samtalen” er en aktiv date et godt valg, da du jo her ikke forventes at snakke uafbrudt.

En god date starter med, at man er 655% tilstede sammen med den anden. Og det er lidt nemmere, når man ikke sidder og puster ud efter en længere løbetur.

Gode råd om dating på nettet Fredensborg : Pics. More pics: Gode råd om dating på nettet Fredensborg.