Match dk app Skanderborg
Date: 2017-02-20 01:44

Video: Match dk app Skanderborg

Kvindeforeninger booster selvtilliden
Et nyere tiltag hos DGI er blandt andet initiativet Foreningskvinderne , hvor nye foreninger eller afdelinger for kvinder får hjælp til opstartsarbejdet. Initiativet er målrettet til både at få flere indvandrerkvinder ind i foreningslivet og klæde dem på til at engagere sig I foreningsarbejdet.

Poul Due Jensens Fond - Poul Due Jensens Fond

Vandkomiteen bestyrer projektet og har besluttet at hver familie, der benytter systemet, skal betale hvad der svarer til 7 kr om måneden. Pengene sættes ind på en konto og spares op til vedligehold.

Nyheder om solgte virksomheder - match

- Vi henter overskudsbrød fra Mester Jacob i Hadsten hver dag efter lukketid og bringer det ud til de personer vi har på vores liste. Derudover får vi også fra private og events. Vi giver ikke noget for maden, og vi får ikke noget for den. Del Madens udgifter søges dækket af fonde, sponsorater og gaver , forklarer Jørgen Mathiesen, der er initiativtager og leder projektet.

Nyhedsarkiv

- Det er bare skønt at vi kan bidrage til at minimere madspild, samtidig med at vi hjælper udsatte i lokalområdet, lyder det fra en glad Niels Due Jensen, bestyrelsesformand i Poul Due Jensens Fond, der har hjemme i Bjerringbro, midt mellem Randers og Viborg.

"Dette anlæg er unikt… det må være det mest avancerede i Uganda! En varm tak til Seniorer uden Grænser, blot ærgerligt at vi ikke kunne klare det selv."

Hun glæder sig til at fortælle landsbyboerne om de muligheder, donationen skaber for deres landsbyer. Hele ideen er at skabe ejerskab og ansvarlighed blandt landsbyboerne samt bæredygtig organisering af udviklingen inden for fire indbyrdes afhængige indsatsområder.

Hos Poul Due Jensens Fond hæfter formand Niels Due Jensen sig ved, at Mødrehjælpens juleindsamling ikke bare går til and og flæskesteg, men også gavner familierne på den lange bane.

Per Halkjær Nielsens forskningsgruppe er også for nylig begyndt at se på drikkevands mikrobiologi ved hjælp af nye DNA-metoder. Forskerne kan se interessante udviklingsmuligheder i en kobling med særlige sensorer (" BACMON ") fra Grundfos, som overvåger og analyserer drikkevandssystemer for mikrober online.

Hun forklarer, at hvis man blot donerer penge til for eksempel vandforsyning, opfylder man nok et behov nu og her, men når vandforsyningen måske ikke længere virker efter et år, fordi ingen sørger for at vedligeholde den, så har man samme problem igen.

"Mange landbyer har ansøgt om at komme med i projektet, men vi har givet afslag til de fleste, fordi de ikke var villige til at etablere en vandkomité, betale en del af etableringsomkostningerne, bidrage med arbejdskraft eller på anden måde tage ansvar for vandprojektet," tilføjer hun.

Match dk app Skanderborg : Pics. More pics: Match dk app Skanderborg.