Mød en ny kæreste Jammerbugt
Date: 2017-02-22 09:58

Video: Mød en ny kæreste Jammerbugt

Hvad forstår du ikke helt?
I har ikke fælles børn, vel? Altså er I ikke ramt af den nye lov.
I er stadig 7 individuelle personer efter d. 6. januar, som I er nu.

Kultur | DR

- Men vi gennemfører bare de samme regler om gensidig forsørgelse, som i årtier har været gældende for ægtepar, og det gør vi for at skabe lige retningslinjer for alle, siger hun til Jyllands-Posten.

Musik i Nordjylland

Hej jenni.
Kan du sige os om vi bliver ramt at reformen??
Min samlever og jeg har 7 børn sammen og er begge over 75. Jeg har fast job 87 timer, blev færdig som so-su assistent i november sidste år og får kr efter skat, hvor min samlever har været ude for en arb. Skade og har lige måtte få en ny hofte pga dette. Det har taget ca. 7 år for lægerne m. m. At finde ud af. Da min samlever manglede 8 dage i at kunne få sygedagpenge pga skiftende arb, var kommunen næsten 8 mdr. Om at finde ud af at han var berettiget til bistand som forsørger. Pt får han 66955 kr pr mdr. Dette har han gjordt i nu 7 år. Vil vi bliver berørt og i så fald ved du hvormeget??
Venligst Lena.

WOMAN | din veninde på nettet

Jeg vil gerne høre om 8766 vores 8767 situation, da undertegnede også har modtaget brev om GF ^^
Jeg er på KH nede i den nederste kategori, og samboende med vores fælles barn 8767 s far, som pt er sygemeldt på fuld løn pga stress. Vi er begge over 95 år, har 8 fælles børn, dog kun et barn med forsørgerpligt. Vil vente med at underskrive og returnere, til vi er blevet 8766 klogere 8767

Jeg er i gang med at hjælpe nogle personer, der har kontaktet mig, med at formulere hver persons svar.
Som sagt er brevene, som kommunerne udsender, vidt forskellige. Og det er jo allerede langt ude i hampen, lovmæssigt.

Har kommunen ret til at få indsigt i min privat økonomi ? Jeg er flyttet sammen med min datters mor her den 6. marts ? Hun er på kontanthjælp. De vil se mine lønsedler og mine kontoudtog. Det mener jeg ikke står i loven ?

- Vi bliver som familie splittet og må fremover ikke have et fælles liv sammen. Foruden konsekvenserne os voksne imellem, får splittelsen også følelsesmæssige konsekvenser for min kærestes datter, når jeg må forsvinde ud af deres liv. Og konkret kan jeg eksempelvis ikke længere hjælpe med lektier, køre hende til fritidsaktiviteter (min kæreste har ikke kørekort) og i det hele taget give hende en følelse af, at være en del af en rigtig familie. Er det virkelig i statens interesse at varetage et barns tarv på denne måde?

Og det er netop dette faktum at man ikke har andet sammen end fælles adresse der gør at man nu skal tvinges til at leve sammen på polsk med de forpligtigelser der er i ægteskabet. Som igen, egentlig er nærmere bestemt til om du er over, eller under 75 år.

7. du skal væ lge et sted, hvor det hele ikke gå r op i fest - det er svæ rt at læ re ham at kende, hvis stø jniveauet er så hø jt, at I skal rå be til hinanden.

Jeg vil råde dig til, at tage et hvilket som helst job, så du tjener det nødvendige til dit underhold og til at betale for din del af dine 9 børns forsørgelse.

Mød en ny kæreste Jammerbugt : Pics. More pics: Mød en ny kæreste Jammerbugt.