Norsk dating forum Aarhus
Date: 2017-02-25 04:17

Video: Norsk dating forum Aarhus

En ”ting” kan også være vægten, der pr. automatik sender data til etiketprinter og faktureringssystem. En 8775 ting 8776 kan være sensorer, der udløser mekanik, videokameraer og meget andet.

Bizzen - IT & Business

Vi får se, hvem der får ret. Dem, der mener, at historien vil gentage sig, så der er ingen ko på isen, og dem, der mener, at der denne gang forsvinder flere job end der opstår. Jeg selv er i sidste lejr, men håber så inderligt, at jeg tager fejl.

Massage (hos mig) • 4/8 • voksenbasen

Hvad der kaldes Big Data er en del af industrirevolutionen, og det er en betegnelse for store mængder data fra processer, køb, salg og andet relevant indefra og udefra. Disse data analyseres for at frembringe status, tendenser og beslutningsgrundlag.

Industri : Varm luft og revolution | Bizzen - IT & Business

De lange forsinkende transporter er et problem, og der opstår misforståelser på tværs af kulturer. Risikoen for industrispionage er øget, ligeså risiko for dårlige historier om arbejdsforhold og forurening. Samtidig udfordrer industrier i lavtlønslande med egne, billige og gode-nok produkter.

Argumenter for en ny industriel revolution skorter det ikke på. Millioner af produktionsarbejdspladser er flyttet væk fra vestlige lande, men i kølvandet er også set udflytning af udviklingsafdelinger og forskning, der burde være en del af pulsen tæt på hjertet.

Gevinsten ved transformationen – . at få flyttet nogle arbejdspladser tilbage den er bare ikke til at kimse af. Ej heller muligheden for at gøre det økonomisk at beholde produktion og dermed arbejdspladser her i landet, eller for at starte helt ny produktion. Ikke kun for erhvervslivets skyld, men også for samfundets.

Men der ses også mindre forkromede tolkninger af revolutionen, ikke mindst i relation til mindre og mellemstore virksomheder.

Typisk benytter det cyber-fysiske system, hvad der kaldes cloud computing, altså regnekraft og lager via nettet, som den fælles fælled.

For mindre virksomheder er 8D-print til hurtig fremstilling af prototyper og til mindre serier af produkter også relevante, og der findes allerede 8D-printserviceleverandører, så man ikke bindes af egen investering i teknologi, der jo er i lynhurtig udvikling. Prisniveauet er – som normen er for teknologi – på vej ned, så en dag bliver 8D-print indenhus sikkert standard.

Så der er, som nævnt indledningsvis, en horde af smukke løfter. Men der er også en historie om, at færre kunder forbrugere og business-kunder stiller sig tilfredse med masseproducerede varer og i højere grad skal bejles til via ”skræddersyet” produktion. Skal produktionsomkostningerne ikke på himmelflugt, så er en samlebånds-produktion stadig nødvendig, samlebåndet skal bare gøres mere ”intelligent”.

De forsinkende mellemled

Norsk dating forum Aarhus : Pics. More pics: Norsk dating forum Aarhus.