Ny datingside Horsens
Date: 2017-02-23 19:05

Video: Ny datingside Horsens

Læs også:
Godser for millioner: Så meget har Lego-familien og andre rigmænd givet for deres godser

Dating på - Single? Så find date og kæreste

Lego-arvingen Agnete Kirk Thinggaard har rig mulighed for at udfolde sin hesteinteresse, efter hun har købt godset Julianelyst i Østbirk ved Horsens for over 658 millioner kroner. Foto: Claus Fisker Lego-arvingen Agnete Kirk Thinggaard har rig mulighed for at udfolde sin hesteinteresse, efter hun har købt godset Julianelyst i Østbirk ved Horsens for over 658 millioner kroner. Foto: Claus Fisker

Og endelig er der rigmændenes måske foretrukne hobby – at gå på jagt. I årevis har man kunnet se prins Henrik være flankeret af sine rige venner, Christian Kjær og Peter Zobel ved årets jagter, og de senere år har man også kunnet se nogle yngre rigmænd være med ved overklassens jagter. For eksempel er Lego-arvingen Anders Kirk Johansen blevet set ved flere jagter, og også Anders Holch Povlsen, der ejer Bestseller, er kendt for at have en passion for jagter.

Danske rigmænd drømmer om gamle dage: Derfor køber de så

Læs også:
Den inderste cirkel: Derfor er Danmarks rigeste så tætte på de kongelige

Læs også:
Holder vilde fester med Frederik og Mary: Danmarks rigeste baron er milliardær

Danmarks rigeste familie, familien Kirk Kristiansen bag Lego, ejer tre godser og et nybygget jagtslot. Danmarks andenrigeste familie bag tøjimperiet Bestseller har papir på to godser. Og Danmarks tredjerigeste familie, der ejer Coloplast, er indehaver af mindst et gods.

Med andre ord er det et velkendt fænomen, at den økonomiske overklasse går efter at slå sig ned i smukke bygninger, der tidligere har huset adelige.

Danmarks rigeste bruger mange millioner på at sikre sig nogle af landets store og dyre godser. Men det er ikke helt tilfældigt, at den såkaldte ’penge-adel’ vælger at slå sig ned i de tidligere adelige gemakker, forklarer ekspert.

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

»Når de rigeste familier har penge nok, så køber nogle af dem et gods. De imiterer aristokratiet ved at købe et stort gods eller ved at bygge en kæmpe villa på landet og så kalde den et eller andet. Det er meget karakteristisk, at folk, der har mange penge, også gerne vil opfattes som aristokrater,« fortæller historikeren.