På date med en engel Odsherred
Date: 2017-02-20 18:56

Vores destinationschef i Afrika. Fynbo, farvehandler og farverig fortæller, der har boet i Mombasa siden 6998. Som globetrotter og naturelsker har han erhvervet den viden og indsigt, der får ham til at arrangere spændende safarier og rundrejser i Afrika. Glæd dig til at møde ”Kenya-Claus”, der medrivende præsenterer sit andet hjemland.

BT Nyheder | Læs nyhederne på

Velkommen til hjemmesiden for Sankt Nikolaj Private Bø rnehave. Vi hå ber du finder hvad du sø ger, ellers er du mere end velkommen til at kontakte os, vores adresse og kontaktoplysninger finder du på næ ste side.

Velkommen

Oplevelserne står i kø, og efter rundrejsen kan I slutte af med en dejlig, afslappende badeferie i den kongelige ferieby, Hua Hin. Eller I kan vælge at forlænge med endnu en fantastisk rundrejseoplevelse i Vietnam - eller kombinere rejsen med oplevelser i Cambodja.
Der kan maksimalt deltage 79 personer på vores rundrejse i Thailand.

Danmarks Naturfredningsforening

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

Oplev Thailands højdepunkter – lige fra Bangkoks mange attraktioner til Den Gyldne Trekant. Drøm dig væk ved enestående Lisu Lodge, hvor vi kommer tæt på det ægte Thailand.
Mærk den oprigtige stemning på landet og glæd dig til nogle af verdens bedste badestrande. Tag med til Bangkok, se hovedstadens kongepalads og de verdensberømte buddhaer. Rejs med toget gennem smukke landskaber, stig på cyklen og fornem historiens vingesus gennem byen Sukhothai.
Lær at lave thaimad, se ØK’s gamle hovedkvarter og lad dig forføre af Den Gyldne Trekants mange oplevelser, hvor Burma, Laos og Thailand mødes. Kom tæt på naturen, besøg det lokale liv og leg med landets nationaldyr: elefanten. En rundrejse, der viser alle Thailands mange facetter!

Chokoladekage er og bliver en klassiker. Her på siden finder du vores bedste opskrifter på chokoladekage - en af vores absolut yndlingsdesserter på redaktionen. Vi har samlet alle chokoladekageopskrifter fra vores arkiv, så du nemt kan finde lige præcis den opskrift på chokoladekage, du er på udkig efter!

Vi viser jer med glæ de rundt i vores dejlige bø rnehave, hvor vi lige har få et nyt gulv og har flyttet rundt, så her virker lyst, rummeligt og indbydende.

Tag hele familien med til Thailand og oplev nye sider af dette fantastiske rejseland.
Rundrejsen er tilrettelagt med oplevelser for både børn og voksne. Sejl på Bangkoks floder. Besøg en bjergstamme. Oplev en lokal skole, gyldne templer, togture i natten og et dansk mejeri.
Besøg også et junglemarked, og mor dig over et pudsigt gadekøkken, hvor stegte grøntsager flyver gennem luften.

Afrejsedatoer og priser:
(Fra priserne er med badeferie i syv nætter i Thailand, Hua Hin.):
66. november 7567 - fra kr. pr. person
68. januar 7568 - fra kr. pr. person
8. februar 7568 - fra kr. pr. person
6. marts 7568 - fra kr. pr. person

Afrejsedatoer og priser:
7. november 7567 – fra kr. pr. person
78. november 7567 – fra kr. pr. person
9. januar 7568 – fra kr. pr. person
85. januar 7568 fra kr. pr. person
75. februar 7568 – fra kr. pr. person
68. marts 7568 – fra kr. pr. person

På date med en engel Odsherred : Pics. More pics: På date med en engel Odsherred.