Speed dating århus 2013 Odder
Date: 2017-02-23 09:25

Video: Speed dating århus 2013 Odder

Det er altid så trist at læse om stor kærlighed, der visner, og trist at læse om den store og forståelige smerte, du forståeligt føler.

Aktuelt - LandboUngdom

Det ene er, at begge parter, for et vellykket terapiforløb, har interessen og kan se meningen med at rydde op og omprioritere, samt lære at kommunikere og respektere hinanden igen.
Det andet er, at der ikke, ifølge min erfaring, findes en mirakelkur, der øjeblikkeligt igangsætter følelser, der som regel i længere tid er blevet kølnede mere og mere.

Glemte lige at nævne, at hun nu siger at ham den anden bare var der på det forkerte tidspunkt. Han har kunnet støtte hende. Men han nu definitivt er ude af billedet, da det slet ikke er det hun vil. Hun siger også, at hvis ikke vi skal være sammen, skal hun ikke bo med nogen.

Jeg tænker bare at mit dilemma er, at jeg så gerne vi være mig selv og dermed den søde, rummelige og imødekommende, men samtidigt er bange for at (og sikker på at jeg vil) blive svigtet igen og dermed tvinges til at være en anden end den jeg er/gerne vil være… Lige meget hvilken jeg vælger vil jeg ikke være mig selv…

Så kære du: hvad er der mon sket med ham?
Nogle mænd mister gnisten, når deres job/studium er stressende eller ikke det rigtige.
Nogle mænd mister gnisten og troen, fordi de når til et sted i deres liv, hvor de sammenligner sig med jævnaldrende og føler, at der er noget, de mangler. Og at de, for at være tro mod sig selv, må prøve dette af.
Nogle mænd mister gnisten, fordi de har for meget om ørerne og ikke forholder sig til den utilstrækkelighd, de indimellem føler og derfor skyder skylden på kæresten, for det er jo den, der er tættest på og derfor meget bekvemt at gøre.
Jeg tror, at der er grunde i hver persons historie til at reagere, føle og tænke som de gør.

Jeg har læ st det nogle gange for at sæ tte mig ind i, hvad der mon foregå r.
Og de refleksioner, jeg er kommet til, er fø lgende:

Jeg bliver lige nødt til at skrive igen… Jeg ved ikke om du kan huske min historie med min utro kone, som ikke finde tilbage og mig der ikke kunne tackle det… Meget er sket siden, men jeg sidder stadig grueligt fast i mine følelser og kan simpelthen ikke finde ud af hvad, hvordan og hvorfor…

I øvrigt en anbefaling til alle derude:
Har I en ven eller veninde, der er i sorg eller er deprimeret, så få plantet blomstrende planter, eller bare én!!!! det har ikke kun en symbolsk værdi.
Og til dem, der bor i lejlighed: så få en plante ind i stuen eller evt. i en altankasse.

Vi har aldrig været god til at kommunikere over telefonen. Jeg har savnet ham meget, og manglet at høre noget fra ham og blive glad over en sød sms. Telefonkommunikationen har været meget præget af praktiske aftaler og lign. Vi sås for det meste kun i weekenderne i de 65 mdr.

Hej
Tak for dit indlæg.
Ja, som du læser, er der flere, der har været i en situation, der minder om din.
En meget ulykkelig situation, hvor du meget hårdt konfronteres med, at ingen kan løfte et parforhold alene. Det kræver indsats fra begges side.