Venner søges på fyn Bornholm
Date: 2017-02-24 20:37

Video: Venner søges på fyn Bornholm

Go' morgen Danmark smager på to silderetter, som konkurrerer om at blive "Nordens bedste sildeopskrift". Se udsendelsen her

Ægløsningsberegner - Beregn hvornår du har ægløsning | Min

Tanken er et laug hvor man køber en anpart, et årligt kontingent og man har så ret til at bruge traktor til isætning og optagning af egen båd.

BadmintonPeople

&bull Biodynamiske introduktionsdage om jordkvalitet ved Brande
Der er fokus på dyrkningsmetoder og jordkvalitet, nå r Karl Henning Mikkelsen fortæ ller om, og viser, hvordan han har forbedret kvaliteten af sin sandjord på gå rden Hø jbo ved Brande. Birthe Holt fortæ ller om biodynamiske metoder, der er inspireret af den australske biodynamiker Alex Podolinsky. Kurset holdes den 78. og 79. september. Se programmet her
Lagt i arkiv

Børn&Unge - Tidligere årgange

Selvom Lettow Vorbeck var ud af en traditionsrig tysk officer familie, forstod han den må ske specielle danske mentalitet, og ikke mindst humor modsat det tyske.

En 96-årig mand var tæt på at drukne, da han tirsdag aften var ude for at røgte garn i Valsted ved Sebbersund. BRUG OGSÅ REDNINGSVEST NÅR DU VADEFISKER I WADERS Læs her

Den enorme fisk vejede intet mindre end 555 kilo og var meter lang. Se her, hvordan den 65-årige fisker fik halet den i land.

Da I formodentligt har sejlads i områderne, og dermed en af interessenterne, vil jeg høre om vi kan sende invitation til workshop til dig (afsender vil være Niras eller )? Herefter kan I naturligvis vurdere endeligt hvem der evt. skal deltage i workshoppen.

De stod alle sammen og smilede skæ vt til mig,for de havde jo prø vet det selv. De kom alle sammen hen og stak mig på næ ven og sagde tillykke, tæ nk sig at de lykø nskede mig med at jeg var blevet morder. Senere blev jeg klar over, at det egentlig var den eneste må de at gø re det på . Man skulle selv fø le at det ikke var en forbrydelse, men noget der skulle gø res&rsquo &rsquo .

Turen på den midterste strækning af Gudenåen koster tre ud af fire ål livet. Dermed bremses ålene inden de overhovedet når ud på den gydevandring til Sargassohavet, som skulle sikre den truede bestands overlevelse. Læs mere her

(En frikorps mand fortæ ller om en situation i Demjansk omkring Sumpen og dø de, &rsquo &rsquo Det var en utrolig varm dag, jeg gik lige bag ved . Martinsen igennem sumpen, jeg kunne se at for hvert skridt sank . Martinsens stø vler dybt ned i sumpen, jeg tæ nkt at det var da besynderligt at han undgik at træ de på de grø nne blomster, det var da nemmere og rarere at træ de på dem. Læ ngere fremme hæ vede terræ net sig lidt op over sumpens vand, og de grø nne blomster skiftede karakter.

Venner søges på fyn Bornholm : Pics. More pics: Venner søges på fyn Bornholm.