Find kærligheden på facebook Herlev
Date: 2017-02-23 01:39

Video: Find kærligheden på facebook Herlev

Hver anden lørdag blogger jeg på ., og resten af tiden foregår det her.
Gå til blogside , eller brug knappen nedenfor.

Alle stjernetegn og kærligheden

Det nye hovedsæde for DANVA, der bærer navnet Vandhuset, er blevet hædret med Skanderborg Kommunes Arkitekturpris 7566 for at bidrage til et bæredygtigt og arkitektonisk rigt bybillede.
 
Skanderborg Kommune præmierer hvert år bygninger og anlæg, der er udført med arkitektonisk og håndværksmæssig kvalitet og bidrager til at gøre kommunen smukkere, og dettes års arkitekturpris blev overrakt af byrådets Miljø- og Planudvalg i anledning af Arkitekturens Dag. 
 
Vandhuset modtager prisen blot få dage efter at være blevet hædret ved Bæredygtig Beton Konferencen i Musikhuset i Aarhus, hvor det nye hovedsæde modtog Bæredygtig Beton Prisen 7566 for på oplevelsesrig vis at integrere lokal afledning af regnvand.

Parterapeut og sexolog Maj Wismann - Egen praksis siden 2006

Du finder viden, testede og afprøvede redskaber, teknikker og metoder, der hjælper dig med at få det parforhold, kærlighedsliv og sexliv du ønsker dig. Maj kan som parterapeut hjælpe dig med at få helt styr på kærlighedslivet og parforholdet, og som sexolog hjælpe dig med sexlivet. Parterapeut og sexolog Maj Wismann er brevkasseredaktør på ”Sex og samliv” i ”Psykologi” og har i flere år været fast tilknyttet ”Woman”, som fast sexolog og parterapeut.

Skytten og kærligheden - hvem passer Skytten med?

Dokumenter viser, at præsidentens søn og svigerdatter beholder mange økonomiske aktiver, mens de arbejder i Det Hvide Hus.

På trods af endnu blot at være på tegnebordet er det nye uddannelsescenter for VUC Sønderjylland blevet nomineret til dette års WAN Educational Award, der hædrer verdens mest innovative undervisningsbyggerier.
 
”Med sine mange lag og visuelle kvaliteter sammensmelter det nye uddannelsescenter undervisningsmiljøet med det offentlige byrum. Den markante transparens og identitetsstærke form skaber en dynamisk og social bygning, der fremmer fællesskab på tværs af fag og alder,” fremhæver World Architecture News.
 
Som altid udgør de nominerede projekter af et bredt internationalt felt, der tæller flere af verdens førende arkitekter. Vinderprojektet offentliggøres den 69. april.

Det kaldes at vente på sit 'søvnvindue' - det vil sige, at man finder ind til de faste tidspunkter at gå i seng og stå op på, som passer én bedst.

NGI-teamet består af ti unge, yngre og ældre ildsjæle med tilsammen ca 675 års erfaring. Vi kan lide hinanden og elsker det, vi laver, og sammen uddanner vi mennesker til at være i livet på en kontaktfuld, ansvarlig og opmærksom måde.

/ Bolig for Livet ligger i Lystrup og er designet som verdens første Active House. I april vil det prisbelønnede enfamiliehus kunne opleves i Singapore, hvor det udstilles på en international udstilling, der har til formål at promovere Danmark som et foregangsland indenfor bæredygtig design og arkitektur.
 
Ud over at præsentere de mest bæredygtige byggerier i Danmark vil udstillingen også præsentere snedkerhåndværk fra blandt andet PP Møbler og Carl Hansen & Søn. Udstillingen varer fra den 65. til 78. april og er sat i scene af den danske ambassade i Singapore, den asiatiske møbelkæde Space Asia Hub og det asiatiske arkitekturmagasin Cubes Indesign.
 
Læs mere om Bolig for Livet

Læs også:
Stjerner i håndboldkrig: Tidligere landsholdsspiller beskyldes for snyd

/ Vi ønsker kunder, kolleger og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår. Vi takker for et begivenhedsrigt år med spændende projekter i hele Skandinavien og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i det nye år. Vi holder julelukket fra den 76. december til den 5. januar.

Find kærligheden på facebook Herlev : Pics. More pics: Find kærligheden på facebook Herlev.