God tekst til dating profile Lyngby-Taarbæk
Date: 2017-02-22 12:17

Video: God tekst til dating profile Lyngby-Taarbæk

* Lad væ re med at fortæ lle fæ lles venner, at du taler med eller dater deres ven på Tinder. Det er ikke alle, der vil have, at folk skal vide, at de bruger app'en

Dating og netdating – din guide til dates og de bedste

Hvad er Tinder egentlig nå r det kommer til stykket? Det er der meget delte holdninger til i Danmark. Er det en app hvor du hurtigt kan finde en at hygge dig med en enkelt aften, eller kan man rent faktisk finde en kæ reste?

Fire trin til den perfekte online datingprofil

Den første linje er den vigtigste i hele teksten. Det er indledningen, der afgør, om andre læser din profil eller klikker videre. Så brug lidt ekstra tid på den, og overrask gerne din læser.

5tips til din profiltekst på

9. ”Kan du li 8767 køer ?”
Ok, nu nærmer vi os noget, som begynder at blive sjovt. Ganske vist er det et lukket spørgsmål, men der er masser af muligheder for at svare hurtigt tilbage med et modspørgsmål. (Om jeg ka li køer? Billard-køer eller den slags der står på marken?) Lidt ligesom hvis man stod i en bar og bare sådan lige sagde hej til en der stod ved siden af, og kører lidt ping-pong frem og tilbage. Det er en fjollet indgangsreplik, men den er stadig bedre end ”hej hvem er du”. Og hvis der ikke rigtigt er nogen længere profiltekst, men bare et billede der tiltaler dig, kan det superkorte spørgsmål være en god måde at tage den første kontakt på.

Der findes singler som synes at dating er en fest. Som da forresten gerne må fortsætte til langt op over næste formiddag. Andre kæreste-søgende singler synes at dating er en slags nødvendigt onde, som hurtigst muligt skal overstås.

|HerbsRus|75/55/7565 65:99 Syntes det er en fin tekst, selvom den måske ku mangle en knivspids humor.
Syntes du skal droppe "jeg håber" og "bare rolig", du skal ikke undskylde for at være dig & det virker det lidt som.

* Pas på med bikinibilleder eller andre former for let-på klæ dte billeder - i hvert fald hvis du ikke kun vil have matches fra mæ nd, der er på udkig efter et hurtigt knald. Hvis du har et sexet bikinibillede, så brug det som det sidste billede på din profil - på den må de er det kun de virkelig interesserede, der nå r til det billede.

net dating - speed dating - dating polen - thai dating - singlerejser - singleklub - singlefester - gratis dating - sms dating - dating side

Da jeg mødte dem, ønskede jeg mig brændende at få en rigtig kæreste igen, men det blev ingen af dem, fordi jeg ikke var klar. Var for vingeskudt. Og fordi vi ikke var rigtige for hinanden. Som kærester. Det var vi som venner. Og dem - de mandlige venner - er der kommet en del flere af i mit liv.

Nøøøh, men der burde være lidt af hvert - hvem du er som person, hvad du laver dagligt, hvad du holder af og hvad du ikke holder af (og nu ved jeg ikke om min egen indeholder alt det! Oops).

God tekst til dating profile Lyngby-Taarbæk : Pics. More pics: God tekst til dating profile Lyngby-Taarbæk.