Jeg har brug for en kæreste Furesø
Date: 2017-02-24 06:22

Video: Jeg har brug for en kæreste Furesø

Jeg har kigget på de her boller i noget der føles som tusinde år. Men jeg er først nu flyttet i et hus, hvor der var plads til en køkkenmaskine på køkkenbordet, og jeg har altså først nu fået købt en.
Jeg har fået en kenwood major, og den er bare såååå dejlig!
Men fordi jeg er sådan en autoritetstro nørd, så har jeg selvfølgelig læst hele manualen og deraf kommer mit spørgsmål til dig.
Du skriver, at dejen skal æltes på højeste hastighed. I manualen til min maskine står der, at hvis man laver gærdeje (og altså bruger dejkrogen), så må man højest skrue op på første hastighedstrin (tror der er syv eller sådan noget). Hvis jeg nu kun ælter den på et lavt hastighedstrin, tror du så, at jeg skal ælte i længere tid end du skriver i opskriften? :)

Jeg en lystfisker i Skandinavien.

Jeg er taknemmelig for inspiration til gode boller både med og uden røremaskine. Jeg skal nemlig bage boller i weekenden altså med mel og gær og lad mig bare indrømme, at mine bagekundskaber på det punkt er en anelse rustne! Så tak :)

»Jeg har aldrig givet op«

Jeg har en assistent, der kører på 68. år og upåklageligt ift. ælte dej. Har ofte brugt 7 kg mel, når der skal bages boller til børnefødselsdage. Lige med denne type våde dej, vil jeg dog aldrig lave dobbeltportion igen, for dejen kan ikke tæskes hårdt nok, hvis portionen bliver for stor. Til gengæld kan den sagtens køre flere deje efter hinanden og det tager ikke længere tid sammenlagt.

Kan andre følge med i, hvad jeg laver på nettet?

Men nu har jeg lige sat an plade i ovnen med en ny portion og den dej var HELT anderledes, så det bliver spændende. Jeg dryssede hørfrø og solsikkekerner på nogle af dem :)

Begge mine 7 kitchen aid er brændt sammen,selvom den ene er den der koster dobbelt så meget,med lidt større har begge 7 holdt 6 år hver.
De er flotte,men er det også så mange med 855 og .

Desværre -heller ikke kun med 655 g mel.
Nu har jeg været nødt til at læse instruktionsbogen igen, og det er jo heller ikke spildt arbejde. Men så rigtigt som skrevet, så er Kitchen Aid hurtigere og grundigere end de fleste elektriske røremaskiner og derfor skal røretiden også afkortes i de fleste opskrifter. Maskinen (watt) sidder i armen og ikke i standeren som andre maskiner.
Nu skulle man tro jeg har aktier i denne maskine det har jeg ikke. Er kun en almindelig bruger som er meget glad for maskinen og så er den tilmed flot.
Lige nu er den på tilbud i Føtex til 8555 kr. for den store model. Har aldrig set den så billigt. Men kun til og med onsdag.
Held og lykke med hvilken maskine du nu vælger.

Hvad gør man galt, når dejen den bliver ved med at bløde ud, når man stopper røremaskinen? Det ser ud som om dejen samler sig omkring krogen, men når jeg slukker for den, så bliver dejen helt blød og hvis jeg fortsætter for længe, så er den helt blød hele tiden

Okay. Kan læse længere oppe i indlægget at der også er andre der kan anbefale den til hjemmebrug. Nå jeg må spare sammen, den foodprocessor jeg har nu fra Electrolux kan undtagelsesvis klare lidt dej, men slet ikke så man får en rigtig konsistens.

Min kitchen aid er brændt sammen. Den kunne ikke holde til de tæsk når der skulle æltes igennem. Vil klart anbefale hvis man bager meget brød at man vælger en med kraftigere motor og større skål volumen.

Berlingske
Pilestræde 89
DK-6697 København K
Danmark

Jeg har brug for en kæreste Furesø : Pics. More pics: Jeg har brug for en kæreste Furesø.