Kontakt virk dk Norddjurs
Date: 2017-02-20 06:27

Video: Kontakt virk dk Norddjurs

Du kan få håndværkerfradrag (servicefradrag) på op til kr. om året inklusive moms for arbejdsløn til service og vedligeholdelse på din bopæl.

Spildevand og kloakering

Der kræves personligt fremmøde i Borgerservice. Dette gælder også børn, hvor der skal udfyldes en ansøgningsblanket, hvis begge forældremyndighedsindehavere ikke møder op ved pasbestillingen

Erhverv | Norddjurs Kommune

Har du eller dit barn et handicap, eller er du ældre med en varig nedsat funktionsevne, kan du søge tilskud til hjælpemidler, forbrugsgoder og nødvendig boligindretning.

Stil dit spørgsmål - Danmarks Statistik

Derudover kan du finde generel information om forurening af badevand på Styrelsen for Vand- og Naturforvaltnings hjemmeside om badevand. Hos Friluftsrådet kan du finde de strande og havne, der har fået det Blå Flag, som symbol på omtanke for natur og miljø.

Anvend denne digitale løsning til at indberette til SKAT via TastSelv Erhverv. Du skal logge på med digital signatur for at indberette til SKAT på

Dit spø rgsmå l havner hos Bibliotekets team af informationsspecialister, der enten svarer dig direkte eller sender henvendelsen videre til den rette person. Vi besvarer dit spø rgsmå l så hurtigt som muligt.

Når der er givet en tilladelse til nedrivning af bygning(er), skal der inden arbejdet begynder sendes oplysninger om bygge- og anlægsaffald til kommunens Bygge- og Miljøafdeling.

Hvis du er tilmeldt Digital Post får du besked ad den vej, når du bliver bedt om at give dit samtykke. Ellers modtager du et brev.

Her kan du udskyde din folkepension. Det gør du samtidig med, at du søger om folkepension. Inde i ansøgning om folkepension skal du krydse af i et felt, hvor du vælger, at du vil udskyde udbetalingen.

Før man kan blive skilt, skal man normalt først separeres. Separationen er en slags prøvetid, hvor man bor hver for sig, men stadig er gift. Før separation eller skilsmissen bliver bevilliget, skal ægtefællerne til et møde i statsforvaltningen.

Kontakt virk dk Norddjurs : Pics. More pics: Kontakt virk dk Norddjurs.