Landmand søger kæreste Albertslund
Date: 2017-02-24 02:46

Video: Landmand søger kæreste Albertslund

»Det er meget kort tid. Når man arbejder i film og tv-branchen, skal alt helst være færdigt nu - eller i går,« griner hun.

Fp201617 sjaelland ua web by Forlaget KSI - issuu

Kan jeg finde Søren Baisgaard og give Lone og børnene svar på alle deres spørgsmål? Sammen med to af mine kolleger rejser jeg til Thailand for at følge de ganske få spor, Søren efterlod sig.

Hvem skal være årets SE og HØR-pige? | SE og HØR

- Jeg kan lige så godt tilstå, siger han helt helt uberørt uden det mindste tegn på sorg eller raseri. Det undrer hans chef sig stadig over.

Parfumetyve fængslet i Thailand - Rejseliv

Det er ikke en person, jeg har i min telefonbog, der ringer. Jeg kan heller ikke genkende nummeret. Det er et +66-nummer, der ringer. Tankerne flyver igennem hovedet på mig ”+66.? Jamen, det er jo Thailand!” Jeg skynder mig at tage den.

Jeg får hjælp af Gregers Møller, der er dansker og bosiddende i Bangkok. Han snakker flydende thai, og med hans hjælp går det hurtigere at kommunikere med de lokale. Vi er i kontakt med samtlige hospitaler og privatklinikker på øen. Men ingen kan genkende billedet af Søren. Den samme besked får vi fra det lokale politi og fra immigrationspolitiet. Ingen har set Søren Baisgaard.

- Hr. Baisgaard … din mand … tjekkede ind her 7. december, men vi har ikke set ham siden den 5. december… Er han hjemme hos dig? spørger hotelmanager Wolfgang Meusburger.

Kl. : Flyet mod London letter. Dette er første stop på rejsen. Søren rejser videre til Singapore og hans endelige destination er Phuket i Thailand, hvor han lander den 8. december. I lufthavnen i Phuket veksler han britiske pund til thailandske baht, og han tager herefter til hotel Holiday Inn i hovedbyen Patong Beach.

Kl. : Søren bliver kaldt ind på sin chefs kontor, hvor hun konfronterer ham med bedragerianklagen. Han bliver fyret og bortvist med øjeblikkelig virkning.

- Han var rigtig god til at finde hullerne i reglerne. Det gik han utrolig meget op i, og det var nærmest en besættelse for ham. Han kunne være sød og rar på arbejdet, og så var der dage, hvor han kunne finde på slet ikke at snakke med en, fortæller en af hans tidligere kolleger. 

Malene Jensen er den af de to døtre, der bedst husker, hvad der skete i dagene omkring deres fars forsvinden. Men efterfølgende er der kommet huller i hendes hukommelse.