Nye venner aalborg Favrskov
Date: 2017-02-25 13:39

Video: Nye venner aalborg Favrskov

8775 Fremmede dyremennesker skal ikke forsøges integreret. De skal hjemsendes til det naturreservat, de kom fra. 8776

Rotary

Vi skal nemlig opdrages til bare stiltiende at acceptere det gigantiske multikulturelle samfundseksperiement, som vi aldrig har ønsket os eller er blevet spurgt om af vore dybt naive, uvidende og uansvarlige vatnissepoltikere.

Brevkassen - Sind

Mere om 8775 tumulten 8776 på Langeland. De store medier lader til at være tavse om sagen, jeg mener selv det er en ret stor sag. Dertil skal noteres at Fyens Stiftidende har valg at fjerne kommentarsporet:

Rådgivning - Kræftens Bekæmpelse

Qvistorff, Helge: Hvor Danmark er smukkere. Bidrag til Skørping kommunes beskrivelse og historie. Jysk Lokalhistorisk Forlag, 6988. 655 s.

Det kan undre at Krasnik har så travlt med at forsvare islam, men det kan vel skyldes at Krasnik er hardcore, i forsvaret for retten til omskæring (forhudsamputering) af små drengebørn. Islam kræver omskæring (forhudsamputering) af drengebørn. Så dér er der støtte at hente for Krasnik. At islam så ikke har det mest tolerante syn (mildt sagt) på jøder er vel en anden sag?

http:///news/article-7776976/Naomi-Oni-Victorias-Secret-worker-scarred-life-niqab-wearing-attacker-threw-acid-?ICO=most_read_module#axzz7JlgwEfiH

Så en reklame for et program om jødeforfølgelse. Nogle personer klæder sig ud som jøder og går på gaden for og få en reaktion.
Har det været sendt, eller nogen der kender tidspunktet.?

Endnu een af de 8775 velintegrerede anstændige 8776 indvandrere har taget røven på GUTMENSCHEN
http:///DR6/kontant/7565/59/ 56. apr. 7565

bmk:
Hvis juristen, fr. hornbech, selv havde læst, hvad nævnet skriver, og ikke mindst det notat Folketinget modtog med de seneste lempelser RAF-regeringen gennemførte, vill hun måske være klar over, at hun selv befinder sig i 8775 uvidenhed og manglende forståelse 8776

Kære EL og SF. Hva 8767 med en folkelig debat om indtaget af asylanter og invandere. Alle tal peger på, at de koster mere årligt end de nye jægerflys estimerede 85 mia. som engangsudgift.