Slette sin profil på dating dk Slagelse
Date: 2017-02-23 06:32

Video: Slette sin profil på dating dk Slagelse

Hej,
Jeg er administrator for en firmaprofil på Facebook for et firma, som er under afvikling. Derfor skal vi også have nedlagt facebook-siden. Imidlertid kan jeg sket ikke komme i nærheden af kontoindstillinger for fb firmaprofilsiden, og kan ikke finde veje til at få den slettet. Jeg har selv oprettet den i sin tid, og det ser på den måde ud til at den er knyttet til min personlige profil. Hvad gør en klog, som gerne vil beholde den personlige profil, men slette den tilknyttede firmaprofilside? Tak for svar!

Sådan siger du farvel til Facebook | Samvirke

Så skal du bare følge den opskrift jeg giver i artiklen du finder øverst på siden her.
Der fortæller den hvordan du lukker en profil.
Log ind på Facebook med den profil du gerne vil have lukket, følg ovenstående fremgangsmåde og din profil bliver lukket.
Derefter kan du logge på Facebook med den anden profil som du ønsker at bevare.

Slet din profil på Facebook - del 5

Hej Jeanette
Når det er en side du vil slette, skal du ikke helt gå frem efter ovenstående model.
Du skal istedet:

Sådan sletter du din facebook profil - Se denne guide

Brian Andersen er en af initiativtagerne til E-magazine, idet han synes der mangler et alternativ til de etablerede medier. Brian interesser sig primært for ny teknologi, herunder mobiltelefoner, TV samt gadgets i alle former. Han interesserer sig også for film, og nogle vil måske ligefrem mene, at han er lidt af en nørd.

Du kan se denne vejledning til hvordan man sletter en død persons facebook profil: http:///sadan-sletter-du-en-doed-persons-facebook-profil/

Hej igen,. tak for svar. I går fandt jeg på at trykke på slette knappen på facebookprofilen, men inden jeg gjorde det ændrede jeg administrator personen inde på siden, sådan at jeg nu er personligt er administrator. ( jeg har jo også en facebookside privat ) Og samtidig slettede jeg Forumteatret Prismes rettigheder som adminstrator over den side. Og når jeg logger ind på min private side, står Prismes side , hvor jeg kan loge ud og ind. Så umiddelbart tror jeg at det er godt ?
Den er ligesom flyttet et andet sted hen g bliver administreret fra, er overgået til en anden, og burde vel så ikke forsvinde ?
( Hvis jeg ikke havde gjort det, men blot slettet facebookprofilen, ville det have end med jeg ikke kunne komme ind den nye side )
Bedste hilsner og tak
birthe

Hej hvordan gør jeg når jeg vil slette min nyligt afdøde brors profil, på facebook? Jeg har kun hans facebook mail og ingen kode. Hilsen Winnie

Indholdet i din profil og alt information, som er relateret til den blive med det samme ikke tilgængeligt for andre facebook brugere. Men dine venner kan stadigvæk invitere dig til begivenheder, tagge dig i fotos, eller spørge om du vil være med i en gruppe.

HJÆLP!!
Jeg har oprettet en familie profil til vores familie.
Nu er problemet så at jeg ikke kan huske koden 🙁
Hvad kan jeg gøre?

6. Vælg Kontoindstillinger i menuen Konto, som ligger øverst til højre på facebook.
7. Klik på Sikkerhed i venstre side.
8. Klik på Deaktiver din konto.

Slette sin profil på dating dk Slagelse : Pics. More pics: Slette sin profil på dating dk Slagelse.