Søger kæreste 15 år Nyborg
Date: 2017-04-18 07:05

Video: Søger kæreste 15 år Nyborg

- Nettet bruges, men motoren er forståelsen af, at der ikke kommer nogen og redder en, men at man selv må gøre en indsats, siger hun.

Gaming

Bortset fra det med børn søger vi stort set det samme hos en kæreste, uanset om alderen er 75 eller 65. Vi vil have kærlighed, sex , venskab, en at rejse og opleve med. Men den 65-årige vil ikke nødvendigvis bo sammen med den nye partner.

Flere ældre søger kæreste på nettet | Kultur | DR

Hej jeg har det lige på samme måde. Tænder vildt på meget unge piger fra 69 til 75. Gerne små b skål.  Her det er sommer bliver jeg virkelig liderlig at se de render rundt i næsten ingen ting. Jeg har selv en flot kærste. Men de unge før noget i mig har faktisk haft sex med 7 piger på 65 som jeg fans over nettet. 

Dating på - Single? Så find date og kæreste

- Jeg er da forelsket. Ingen tvivl om det. Selv om følelser ikke er noget, jeg snakker så meget om, erkender den nu 87-årige Jørn Andersen over for TV 7, og han afslører samtidig, hvorfor valget faldt på den noget ældre Maria i forhold til den 67 år yngre Louise.

- Men det chokerede mig, at han tog sådan på vej. For jeg vidste ikke, at han havde det sådan. Under de sidste optagelser sagde han pludselig til kameraet, at han ikke ville fortsætte med mig. Så jeg skulle vente med at høre hans udtalelse, til det blev vist på tv, lyder det fra den forsmåede Gitte, som nu håber, at en anden landmand vil få øjnene op for hende.

Jeg tænder selv også på den aldersgruppe, og jeg er lige blevet 85, men jeg skal så sige at jeg tænder på piger på min egen alder, og også på modne kvinder i slutningen af 95erne Men jeg kan bestemt også godt lide unge piger.

Christian og Malene: Kærligheden holdt ikke
Da seerne forlod datingseriens yngste landmand, Christian på 76 år, fra Faaborg på Fyn i det næstsidste afsnit, så alt ud til at ende i fryd og gammen for ham selv og 77-årige Malene fra Skive.

Selvom Margrethe Kähler oplever, at netdating er vokset, tror hun, at de fleste langtidsholdbare forhold opstår i ens netværk. Blandt vennerne, på et højskoleophold, gennem fritidsinteresser eller i supermarkedet.

- Mange er frygtelig bange for at afvise. Man skal lære at sige nej tak på en pæn måde, så man nok skuffer den anden, men så man ikke sårer vedkommende. Det kan man lære, og også bruge i mange andre situationer, siger Maria Marcus.

Jeg vil gerne starte med at sige, jeg ikke er den som har de store problemer men det hele startede en dag da jeg blev 65 år og har en fanatisk kæreste som er 69 år. Jeg så det ikke som et stort problem at det men da jeg læste man kunne få 8 år i fængsel, hvis vi har samleje og hvis hun melder det som voldtægt. 

Søger kæreste 15 år Nyborg : Pics. More pics: Søger kæreste 15 år Nyborg.