Store damer dating Skive
Date: 2017-02-25 19:44

Video: Store damer dating Skive

Hvordan smager det: Det er ekstremt mø rt &ndash nogle ville sige, at det er ligesom smø r. Men medmindre du er på udkig efter noget kø d med lavt fedtindhold, kan du lige så godt kø be en af de andre bø ffer, der er en del billigere, men stadigvæ k virkelig gode.

De 4 klasse-steaks, du SKAL kende

Tilberedes: På grill eller pande. Men her skal du væ re varsom. Tenderloin-steaken har det med at blive en del hurtigere tø r, end de andre bø ffer på grund af den lave fedtprocent. Du skal derfor stege bø ffen i masser af olie og til sidst hæ lde smø r ved og lade den stege fæ rdig i det. Du kan også vikle bacon omkring bø ffen, hvilket er meget almindeligt at gø re. En 755 grams mø rbradbø f skal have 5-7 minutter i alt, og du skal sø rge for at vende og dreje den med jæ vne mellemrum.

Hvordan smager det: Det er mø rt, men stadigvæ k med bid i. Fedtmarmoreringen er fin, hvilket gø r, at smagen af bø f stadig er gennemtræ ngende.

Slagterpris: 755-855 kroner kiloet (igen kan de ofte findes billigere i supermarkeder, men kvalitet og pris hæ nger jo ofte sammen).

Tilberedes: Lige som ribeyen gå r den godt til grillen. Den er tilmed også nemmere at grille på grund af den lidt mindre fedtmarmorering. Steges lige som ribeyen.

Hvordan smager det: Guddommeligt. Det er et af det mest smagfulde stykker kø d af det, der kan tilberedes lynhurtigt. Dette skyldes blandt andet, at det er den mest fedtholdige bø f, du kan få .

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og give dig den bedst mulige oplevelse på sitet. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Slagterpris: 855-975 kroner kiloet (kan ofte få s langt billigere i supermarkeder, men her vil vi ikke garantere for kvaliteten)

Udskæ ring: Ribeye-steaken er skå ret fra det ø verste stykke af oksefileten, der sidder oppe mod koens nakke.

Udskæ ring: Du ved, at oksemø rbraden er delikat og mø rt som bare fanden. Tenderloin-steaken er bø ffer skå ret netop af oksemø rbraden. Det gø r derfor også , at det er den bø f, der har ry for at væ re den mø reste og fineste af alle. Marmoreringen er let, og udseendet er fantastisk indbydende. Derfor er prisen også den hø jeste af disse fire bø ffer.