Xl dating sverige Aarhus
Date: 2017-02-26 02:32

Video: Xl dating sverige Aarhus

Nogle vil med fordel blot kunne indføre de såkaldte co-bots, der på enkelt vis kan ”instrueres” og som arbejder side om side med medarbejderne og assisterer med det rene rutinearbejde. Danske Universal Robots, der for nylig blev solgt til et amerikanske firma, er helt i front med disse meget brugbare co-bots.

Bizzen - IT & Business

Argumenter for en ny industriel revolution skorter det ikke på. Millioner af produktionsarbejdspladser er flyttet væk fra vestlige lande, men i kølvandet er også set udflytning af udviklingsafdelinger og forskning, der burde være en del af pulsen tæt på hjertet.

Singledating, single dating, blind date, singler date

Vi får se, hvem der får ret. Dem, der mener, at historien vil gentage sig, så der er ingen ko på isen, og dem, der mener, at der denne gang forsvinder flere job end der opstår. Jeg selv er i sidste lejr, men håber så inderligt, at jeg tager fejl.

”Revolutionen” skal selvfølgelig reducere omkostningerne, også gennem at få reduceret det spild, der præger masseproduktion. Ligeledes skal forureningen mindskes. Mindre spild af ressourcer og produktion tættere på kunden reducerer forureningen.

For mindre virksomheder er 8D-print til hurtig fremstilling af prototyper og til mindre serier af produkter også relevante, og der findes allerede 8D-printserviceleverandører, så man ikke bindes af egen investering i teknologi, der jo er i lynhurtig udvikling. Prisniveauet er – som normen er for teknologi – på vej ned, så en dag bliver 8D-print indenhus sikkert standard.

Enhver gren af teknologiindustrien fortæller, hvorfor deres produkt fører til regnbuens ende, enhver konsulent ligeså. Læger lover perfekte mennesker forbedret med elektronik, professorer holder nye taler om fremtiden, ministre lover guld og grønne skove for deres landes industrier, og medierne holder mikrofonen.

Medarbejderen er i dag et nødvendigt mellemled mellem ”dumme” maskiner, ”kloge 8776 it-systemer og ordrer fra ledelsen. Et mellemled, der selv tager beslutninger og er ”bro” for informationer til og fra produktionsapparatets og forsyningsskædens mange elementer inklusive alt det administrative.

Ulemper? Der vil nok være en del, der får gabt over langt mere, end nødvendigt er, fristet af sirenesnakken om revolutionen. Og går det, som nogle frygter, så er vi for første gang i industri-historien på vej mod et teknologispring, der ikke får skabt flere arbejdspladser, end der ædes. Der tales om den jobløse fremtid og om den ubrugbare klasse, og det har jeg skrevet om på denne blog blandt andet under overskrifterne 8775 Er fremtidig vækst lig flere arbejdspladser eller flere ubrugbare mennesker? 8776 og 8775 Erhvervsministerens robot-optimisme udfordret i Davos 8776 .

De lange forsinkende transporter er et problem, og der opstår misforståelser på tværs af kulturer. Risikoen for industrispionage er øget, ligeså risiko for dårlige historier om arbejdsforhold og forurening. Samtidig udfordrer industrier i lavtlønslande med egne, billige og gode-nok produkter.

Det er dog også en historie om, at nødvendigheden af mennesker i produktionen igen mindskes som følge af teknologiudviklingen.