Dansk date format Fredericia
Date: 2017-02-21 10:03

Video: Dansk date format Fredericia

Klumme: Mange metal- og maskinindustrielle virksomheder oplever, at der er kamp om at få fat i de dygtige medarbejdere. Det er en kamp, der bliver intensiveret i de kommende år, hvor en stor andel af de faglærte i branchen går på pension.

Nyheder - Metal Supply DK

Skal du annoncere et udbud eller indkøbsplan, skal du logge ind med enten en digital medarbejdersignatur eller NemID medarbejdersignatur. Læs mere om medarbejdersignatur her.

Ønsker arkiv

Ordregivere er forpligtet til at annoncere indkøb af vare- og tjenesteydelser efter tilbudslovens afsnit II på .

EU-udbud annulleres på TED via ”bekendtgørelse om indgåede kontrakter”, del ) Oplysninger om ikke-tildeling. Da denne bekendtgørelse ikke knyttes op på det enkelt udbud på , kan der under udbudsdetaljerne ligge flere udbudsbekendtgørelser, hvoraf én kan være annulleret. Du bør derfor via linket til TED løbende undersøge, om et udbud er annulleret ved at gennemgå dokumenterne i dokumentfamilien. Læs mere ved at trykke her.

Tilmeld dig det fælles nyhedsbrev fra Metal Supply og Jern & Maskinindustrien. Nyhedsbrevet udkommer to gange dagligt kl. 65 og kl. 69.

Danmark Statistik har netop offentliggjort tal for beskæftigelsen frem til og med september i år. Beskæftigelsen har over de seneste tre år været kraftigt stigende trods en lav vækst i dansk økonomi.

Historien om Vestas er historien om en vestjysk smed, der tog en chance – men også om en konkurs, økonomiske katastrofer, kreative forretningsmetoder og et bittert ledelsesopgør.

Er du myndighed eller udbudsformidler og skal annoncere et udbud eller indkøbsplan, skal du logge dig ind på siden med digital medarbejdersignatur.

Hvis du ønsker at gemme dine søgninger, få nyhedsmails om bestemte udbud eller få kontakt til andre, som du kan byde sammen med, skal du logge dig ind som abonnent.