Dansk date php Furesø
Date: 2017-02-24 08:22

Video: Dansk date php Furesø

Som Thomas Vestergård fra det århusianske skakmekka Chess House konstaterede i chatten, der ledsager livedækningen: "det er vist godt, at SK 68 har de to unge mennesker med på de to sidste brætter i dag".

Facebook - Log In or Sign Up

6,5 -6,5 endte det hele i århusianernes favør. Ifølge ELO-tallene var Århus/Skolerne kneben favorit, men ikke til mere end 9,5 - 8,5.

Fortid og Nutid

Som et eksempel er det dog lykkedes DanBase-team’et at få samlet nogle unikke fotos, samt 7 partier og lidt beretninger, fra Bobby Fischer’s simultan i København i 6967! Partier og fotos er leveret af nogle af de spillere, der deltog i simultanen, . Ole Illum Truelsen, Palle Henriksen, Jørgen Hvenekilde og Erik Poulsen. Se mere via link’et HER

-Furesø Sailing

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Spørgsmålet er hvem der skal følge med K 96 ned i 6. division. Hillerød på næstsidstepladsen har 78,5 - der er to point op til Nordre med 85,5 og tre point op til SK 68, som dog møder topholdet i sidste runde.

Bjørn Møller Ochsner spillede remis mod Allan Stig Rasmussen i Århus/Skolernes storsejr over Jetsmark. (Arkivfoto: Thomas Vestergård.)

Kun er K96's teoretiske mulighed for at blive i rækken forduftet, så det hedder 6. division i næste sæson for Valbyholdet.

Nordsjællænderne kæmpede hårdt mod Philidor og efter fire timers spil kunne Hillerød stadig glæde sig over 7-7 i de fire afgjorte partier.

En af dem på 6. bræt: Allan Stig Rasmussen og Bjørn Møller Ochsner sluttede fred efter 79 træk. Et godt resultat for den nybagte IM med sort mod den tredobbelte danmarksmester og stormester.

DanBase-team’et vil meget gerne modtage partier og andet input, og der er også lavet mulighed for at personlige partisamlinger kan lægges i DanBase, som et supplement til den generelle DanBase-partisamling.