Date slider Lejre
Date: 2017-02-25 21:58

Video: Date slider Lejre

Som jeg læser det, er han motiveret væk fra. Har åbenbart bidt sig fast i, at han vil væk. Spørg ham, om han er klar over, om han flytter eller om han flygter.
Hvo intet vover, intet vinder. Og da du vel desværre føler, at du lige nu er ved at miste det, der er dig så dyrebart, så sig alt, hvad du mener.

Når denne ene part mister gnisten

Hej
Tak for dit indlæg.
Det er på ingen måde rodet, men meget klart og velformuleret.
Lad mig dele de tanker, jeg får, efter at have læst dit indlæg et par gange.

Dagene efter jeg var flyttede var et maridt, hun var stadigvæk mega kold, dog jeg fortalte hende at jeg savnet hende og ville ønske vi kunne snakke med nogle om vores forhold, men nej, det hjælper ikke siger hun, nu har vores forhold været sådan de sidste 8 år.

Jeg tager jer gerne ind i et forløb. Jeg har tider i den kommende uge, dvs., den uge, der starter med mandag den 5, oktober.
Lad mig høre, hvad I siger til det.

Jeg vil mene, at det godt kan nytte og betale sig at gå i parterapi. Det er fuldt forståeligt, at du svinger imellem at tro lidt på, om I kan lykkes, eller om tvivlen bliver den mest dominerende. At gå i parterapi kan være med til at afklare, om din kæreste har den vilje og interesse, der skal til for at I kommer på højkant igen. Så om ikke andet, så for afklaringens skyld, og for at kunne få talt om de frustrationer, . du går med. Eksempelvis at du er begyndt at undersøge noget vedr. fritidsinteresser, men er usikker på, om kæresten byder ind.

Hvis du om 7 år kigger tilbage og står et sted, hvor du ikke fortryder det valg, du tog(fordi jeg antager, at du er tilfreds med dit liv på dette tidspunkt), hvad skal du så have besluttet dig for i dette forår ?

Kattens vej, er at blive vedre til at være i kontakt med, hvad du har brug for.
Så stop indimellem op og spørg dig selv:
Hvad har jeg brug for lige nu?

Og endelig – tider hos en terapeut. Det kunne sikkert være gavnligt at vi fik en sludder, men geografien er lidt i vejen, da jeg bor i den anden ende af landet. Og den slags bør man vel ikke tage over telefonen..? For ja, som du kan se af ovenstående, så er der rigtigt mange tanker at tumle med 🙂

Hej Milla
Når jeg læser om jer, tænker jeg, at du har et godt overblik og kan gennemskue en del mønstre.
Du er i en situation, hvor du må vælge at tro på, at kærligheden er den stærkeste kraft i universet og i dine snakke med din kæreste må tale om at se den aktuelle situation som en prøvelse. Når han nu er meget spirituel, må han også vide, at der er prøvelser, og at det han beslutter sig for, må være i overensstemmelse med hans sjæl og ikke kun hans ego.

Når jeg spørger til om hun elsker mig, siger hun, at det gør hun på mange områder. Men der mangler noget
for at overbevise hende.

Date slider Lejre : Pics. More pics: Date slider Lejre.