Dating for handicap Samsø
Date: 2017-02-22 04:51

Video: Dating for handicap Samsø

De lange forsinkende transporter er et problem, og der opstår misforståelser på tværs af kulturer. Risikoen for industrispionage er øget, ligeså risiko for dårlige historier om arbejdsforhold og forurening. Samtidig udfordrer industrier i lavtlønslande med egne, billige og gode-nok produkter.

Bizzen - IT & Business

Ændringerne er selvfølgelig ikke forbeholdt produktionssektoren. Den direkte kommunikation mellem den fysiske verden, koblet på nettet, og den virtuelle verden, vil give fordele i sundhedssektoren, landbrugssektoren, servicesektoren, transportsektoren og flere andre, og det vil vi se masser af eksempler på.

En jobløs fremtid?

Berlingske Media

Pilestræde 89
DK-6697 København K
Danmark

Enhver gren af teknologiindustrien fortæller, hvorfor deres produkt fører til regnbuens ende, enhver konsulent ligeså. Læger lover perfekte mennesker forbedret med elektronik, professorer holder nye taler om fremtiden, ministre lover guld og grønne skove for deres landes industrier, og medierne holder mikrofonen.

Vi får se, hvem der får ret. Dem, der mener, at historien vil gentage sig, så der er ingen ko på isen, og dem, der mener, at der denne gang forsvinder flere job end der opstår. Jeg selv er i sidste lejr, men håber så inderligt, at jeg tager fejl.

En ”ting” kan også være vægten, der pr. automatik sender data til etiketprinter og faktureringssystem. En 8775 ting 8776 kan være sensorer, der udløser mekanik, videokameraer og meget andet.

”Revolutionen” skal selvfølgelig reducere omkostningerne, også gennem at få reduceret det spild, der præger masseproduktion. Ligeledes skal forureningen mindskes. Mindre spild af ressourcer og produktion tættere på kunden reducerer forureningen.

Sjældent har jeg set en sådan samling løfter om alt godt, som da jeg forsøgte at læse mig ind på essensen af ”den 9. industrielle revolution”. Der manglede vist blot medvind på cykelstierne.

Gevinsten ved transformationen – . at få flyttet nogle arbejdspladser tilbage den er bare ikke til at kimse af. Ej heller muligheden for at gøre det økonomisk at beholde produktion og dermed arbejdspladser her i landet, eller for at starte helt ny produktion. Ikke kun for erhvervslivets skyld, men også for samfundets.

Så der er, som nævnt indledningsvis, en horde af smukke løfter. Men der er også en historie om, at færre kunder forbrugere og business-kunder stiller sig tilfredse med masseproducerede varer og i højere grad skal bejles til via ”skræddersyet” produktion. Skal produktionsomkostningerne ikke på himmelflugt, så er en samlebånds-produktion stadig nødvendig, samlebåndet skal bare gøres mere ”intelligent”.

De forsinkende mellemled

Dating for handicap Samsø : Pics. More pics: Dating for handicap Samsø.