En kæreste til mor kanal 4 Fanø
Date: 2017-02-24 19:20

Video: En kæreste til mor kanal 4 Fanø

min fantasi er at være hanreje i et forhold med en utroligt smuk kvinde og en anden alfa mand. Han skal have en kæmpe stor pik, men være lille og spinkel. Gerne ung omkring 68-75.
Når vi alle tre ser en film sammen lejer hun med hans store pik.
Hvis vi boller og jeg kommer i hende går hun på toilettet og renser sig for ham og indtil da går han og jeg ind ved siden af og ser porno så han kan holde sig stiv til hende. Jeg ser på at han holder sin pik stiv.
Hun fortæller sine veninder om vores forhold og om hvor fantastisk det er at blive bollet af en stor pik.
Vi sover alle i samme seng. Hun ligger i midten og er nøgen, hans pik er stiv og hun røre hele tiden ved den.
Han er oppe i hende mens de sover i ske.

'En kæreste til mor'-Cecilie: Jeg har fundet kærligheden

Jeg kigger i smug på ham, han har smukke øjne som sjældent møder mine, han har virkelig noget lækker hår, som jeg ville ønske jeg kunne kører mine fingre igennem, han har fuldskæg, men det er passet. Da jeg så ham første gang var han ikke typen jeg tænkte wauv til..

Welcome to - SexHistorier

hej i mænd hvad med at gå i brusebad når i er alene hjemme iklædt med dameunderkjoler i sort nylon og satin det er bare så super lækkert tak skal i have dette nummer uhmmm man bliver helt elektrisk efter denne omgang stive lemmedasker. vhn dameunderkjoler i sort

Korte men gode vittigheder fra

hej igen nu er jeg igang igen med mine lange sorte underkjoler i nylon og i sorte satinnatkjoler ummm hvor er det behagelig og skønt vhn forløsningen

vdr sorte dameunderkjoler i nylon og satin har min kæreste og jeg besluttet os til at bevæge os foran vores rigtig store spejlvæg vi gnuber op af hinanden hun tager fat i min penis og jeg har fat i hendes store barme så de svulmer op og ned åh hvor er det skønt tak skal have for dette nummer rent sexuelt da vi nyder hinandens selskab vhn dameunderkjoler i sort nylon og satin.

Kan vi så få en historie med en kæmpe stor pik, der knepper kællinger hårdt og ærligt. Det er det, de unge vil have. De vil have fokus på at store pikke kan gøre ting, som små pikke ikke kan flere stillinger, hårdere orgasmer, dybere penetration, misundelsesvækkende og mindreværdskompleksfrembringende. De kan de lide. Kom så igang.

Årsagen til min ivrighed efter at følge med i nyhederne var, som de af jer der også så med nok kan regne ud, at jeg faktisk var en del af dem.

Det er nemlig sådan som formentligt alle jer der har født vaginalt kan nikke genkendende til at det er  frygteligt  at skulle lave bummelum efter man har født!

Vægur:
Et ur falder altid i god jord, for tiden er der ingen der kan tage fra os. Og et vægur behøves jo ikke bare være et par tal og nogle visere. Dette ur sætter . nye refleksioner i gang om følelser og livets tanker hver time. Tjek ”Sentence maker” ud her.

Hejsa
Jeg ville virkelig gerne læse én novelle om en fætter der oplære sin 7 år yngre kusine 🙂
Håber der er en derude som vi opfylde mit ønske!
Tak på forhånd 😀

En kæreste til mor kanal 4 Fanø : Pics. More pics: En kæreste til mor kanal 4 Fanø.