Find kæreste med herpes Lyngby-Taarbæk
Date: 2017-02-20 05:20

Video: Find kæreste med herpes Lyngby-Taarbæk

ad. 7
Generelt, kan du ikke smitte en person med samme type HSV i det område hvor virus sidder (labialis/genitalis), men har vedkommende fx. kun labialis, kan der smoittes til genitalis - også HSV 6/7 imellem.
Har man den éne type HSV er immunforsvaret alert på den type "fjender", da de jo miner meget om hinanden og et evt. udbrud vil ofte være betydeligt svagere eller ubemærket.

CHILI #10 oktober 2008 by Aller Media A/S (page 54) - issuu

Infektion med HPV-type 66 og 68 kan i sjældne tilfælde medføre kræft i munden, svælget, endetarmsåbningen (anus) og penis.

HPV og mænd - Kræftens Bekæmpelse

Jeg tænker så - der står at ca. 95% af befolkningen har HSV6 i sig - ikke nødvendigvis ved kønsdelene, men stadig liggende latent i kroppen. Fungerer det så sådan, at har vedkommende virus i sig (som et alm. forkølelsessår ved evt. læben) at de er "imune" over for mit ved kønsdelene?

Herpes kan også forekomme i underlivet - Voksne Bloggere


Smitterisikoen mod dit barn - uanset antistoffer eller ej - er altid stor under egentlige udbrud , så det jeg henviser til er , at smitterisikoen udenfor dine udbrudsperioder er lille hvis dit barn har antistoffer.

Bliv opdateret på fakta om HPV-vaccinens effekt og mulige bivirkninger. Få indblik i forskellige kvinders historier om at leve med celleforandringer eller livmoderhalskræft.

Jeg spørger uddybende, fordi jeg har hørt en anden sige, at virus er i blodet, og at jeg derfor automatisk smitter barnet. Det sagde min læge dog nej til, men hun sagde heller ikke, at jeg næsten kan være sikker på ikke at smitte barnet.

.. mine ture til sydens sol og sommer , har altid haft en kedelig medspiller fordi den kraftige sol med usvigelig sikkerhed giver mig et kraftigt herpesudbrud. For første gang har jeg undgået dette takket være brugen af HERPES-LASER

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og give dig den bedst mulige oplevelse på sitet. Denne information deles med tredjepart. Læs mere


Aller først - man bør afholde sig fra sex ved herpes udbrud , med mindre man hos læge har konstateret samme type herpes hos begge ( samme antistoffer ) og alligevel kan man smitte / smittes andre steder på kroppen ( autoinoculering )

Hvis ens kæreste får konstateret celleforandringer, har hun haft HPV et stykke tid, og så har manden det måske allerede selv. Mænd kan ligesom kvinder få kræft pga. en HPV-infektion, men de HPV-relaterede typer kræft, som mænd får, er imidlertid sjældnere.