Find kæreste på facebook Struer
Date: 2017-02-26 06:13

Video: Find kæreste på facebook Struer

Den valgte side kan i øjeblikket ikke vises. Dette kan skyldes, at den er midlertidigt utilgængelig, at det fulgte link er udløbet, eller at du ikke har tilladelse til at se denne side.

Seneste Debatter

Hej Jesper.
Tak for dine svar. Har lige et yderligere. Vi vil gerne have noget af vores ferie ved kysten, i en by med gode bademuligheder, nogle turistbutikker, lidt liv, men vigtigst af alt også charme og kultur. Er dette muligt langs kysten et sted? Har set på Sarande, men det ligner bare en stor hotelby.

Dating på : For alle over 40 år. Find en kæreste her!

Jeg kan pludselig ikke se hvor længe siden jeg har været aktiv i chat? Normalt kan man se ens venner har været aktive for 7 min siden med et mobil logo.. Men mine venner kan ikke se det hos mig lige pludselig.. Hvad kan jeg gøre? Har afinstalleret messenger og installeret det igen, men det virker stadig ikke.. 🙁 Hjælp mig tak!

Hjælp: Spørgsmål og svar - find din nye kæreste her.

Jeg hiver lige fat i ham som har hjulpet med denne rejseguide til Albanien. Er ret sikker på at han kan hjælpe med de resterende spørgsmål.

hvordan gør jeg sådan der IKKE står aktiv for 5 min siden men bare 8775 på mobiltelefon 8776 jeg er træt af folk kan se hvornår jeg sidst var aktiv :S

Læs også:
Mistænkt gerningsmand bag Christiania-skyderi til civil: Er du også en fucking panser?

Hej Steffen.
Facebook besvarer fint din problemstilling her: http:///help/698685758699565/
Det kræver, at du går ind på den enkelte ven og siger 8775 deaktiver chat for denne person 8776 ligesom vist i indlægget.
Hvis det fortsat ikke virker, så kontakt Facebook 🙂

Facebook er i gang med en lang række nye opdateringer – deres nye mobile app er . kommet ud. Vi må håbe at nogle af disse indstillinger bliver mulige at slå helt fra på et tidspunkt. Ligesom jeg skrev til Majken somme tider kan du se, hvor personen, du skriver til, befinder sig, når de læser din besked. Dette kan også virke grænseoverskridende, hvis det ikke er en frivillig oplysning.

Sidste år var det ret katastrofalt med trafikken omkring Tirane pga. vejarbejde, er der nogen som ved om det er færdigt , eller vi finde en anden rute?

En anden mulighed er at vælge “Muligheder” ? “Avancerede indstillinger” og så vælge personer du vil vises som offline overfor.

Find kæreste på facebook Struer : Pics. More pics: Find kæreste på facebook Struer.