Gratis datingsider norge Brøndby
Date: 2017-02-25 14:51

Video: Gratis datingsider norge Brøndby

Politiet har nu dømt Stephen Port for mordene på 77-årige Gabriel Kovari, 76-årige Daniel Whitworth og 75-årige Jack Taylor, og han mistænkes for at stå bag yderligere et mord. Det skriver The Sun.

De troede alle de skulle på date med ham: Nu er Stephen

Læs også:
Kvinde ringede efter hjælp fra seriemorders soveværelse: 75 minutter senere gjorde politiet en grufuld opdagelse

»Vi mener, at den anklagede blev drevet af sin tilsyneladende umættelige appetit for sex med Twinks (homoseksuelle, som har et ungt, drenget udseende, red.), mens de var bevidstløse,« siger anklageren i sagen, Jonathan Rees, ifølge The Sun.

Læs også:
Kvinde var lænket som hund hos seriemorder: Nu er der gjort et nyt, gruopvækkende fund på hans ejendom

Stephen Port nægtede sig skyldig, men blev efter en fire uger lang retssag dømt for både mord, voldtægt, seksuelle overgreb og at give sine ofre stoffer. Juryen skal nu udmåle strafferammen i sagen.

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

BTMX P/S
Pilestræde 89
6697 København K
Danmark
Tlf. +95 8875 7588
CVR. 88898999

»Hvis den anklagede blev motiveret af at penetrere unge, besvimede mænd, som vi mener, han var, blev han nødt til at voldtage dem mod deres vilje. Den åbenlyse løsning var stoffer,« tilføjer Jonathan Rees.

96-årige Stephen Port kom i kontakt med yngre mænd på datingsider for homoseksuelle som Grindr og inviterede dem hjem i sin etværelses lejlighed i det østlige London. Herefter gav han i smug sine ofre en dødelig overdosis af stoffer, udsatte dem for de mest modbydelige voldtægter og dumpede deres lig i nærheden af sin bopæl.

Anklagerne i den spektakulære og grusomme sag har fundet bevis for, at Stephen Port først gav sine ofre en dødelig overdosis af Gamma-hydroxybutyrat, eller flydende ecstasy, et stof som ofte benyttes til drug-rapes. Herefter voldtog han dem, mens de stadig var i live, og til sidst dumpede han deres livløse kroppe i nærheden.

Gratis datingsider norge Brøndby : Pics. More pics: Gratis datingsider norge Brøndby.