Hvor finder jeg en sød kæreste Fanø
Date: 2017-02-24 02:08

Video: Hvor finder jeg en sød kæreste Fanø

Kan man bruge hvid sukker istedet for brun farin, ved godt det ikk giver helt samme smag, men står desværre ikke lige og ha 8767 brun farin. Og hvis ja, mon så det er samme mængde?
Vh Frida

Satser

Den lyder rigtig laekker!
Har netop slaaet den sammen. Den er saadan rimelig flydende ikke? Eller har jeg vejet forkert med melen?

Ofte stillede spørgsmål og svar | MyTrendyPhone

Jeg arbejder ikke med frugtfarve som sådan, så jeg har heller ingen idé her, men jeg anbefaler dig at besøge Specialkøbmanden eller Fru Hurup i Lyngby. De kan guide dig 🙂

Malerier → Abstrakte malerier til salg → online galleri

Kære Line
Det glæder mig, at du synes om denne kage 🙂
Er du helt sikker på, at du ikke kan have 7 kager på den ene plade og så en sidste på en anden nedenunder? Så kan du altid bytte om på pladerne undervejs.
Ellers tror jeg sagtens, at du kan bage kagerne lige efter hinanden. Dem som kommer ind i en varm ovn skal dog ikke have så lang tid som normalt.

Kære Lars
Godt valg 🙂
Jeg vil nok bage den lørdag aften eller søndag morgen alt afhængigt af hvornår de andre kager kan og skal laves!

Jeg har brug for hjælp til en ny og hurtigere cykel.
Jeg kommer fra en 8775 klassisk cykel(shopping model med indvendige gear) 8776 , og prøvede en city/sportsbike med udvendige gear et par dage. Dette medførte smerter håndled, albue, sadelsmerter, nakkesmerter :(
Manden i butikken var utrolig sød og hjælpsom, men mente, at citybike nok ikke er noget for mig.
Da jeg kom tilbage til min egen cykel igen efter 8775 prøvetiden 8776 med citybiken det går ikke!
Den er alt for tung, og det er først åbenlyst nu efter at have cyklet på den hurtigere model.
Kan du hjælpe??
Jeg savner min gamle hurtige citybike, jeg havde for mange år siden

Hej Søren.
Beklager at genoplive en ældre artikel men vil også gerne give dig nogle rosende ord og et tak med på vejen.
Jeg har for tiden en MTB men gearene er ødelagt og tænker meget på at købe en citybike eller racercykel istedet. Jeg kan dog ikke bestemme mig om det skal være med én eller flere gear Jeg skal primært bruge cyklen til at cykle til og fra mit studie. Der er godt 75 km hver vej og der er nogle lidt stride bakker op vejen.
Derfor er jeg i tvivl om jeg kan nøjes med ét gear eller om det vil blive for belastende i længden?

8 æg
6 6/7 dl smagsneutral olie
955 g brun farin
765 g mel
855 g gulerødder, groftrevet
6 6/7 tsk bagepulver
7 tsk kanel
7 tsk stødt nellike
6/7 tsk salt
655 g valnødder, hakkede (kan undlades)
7 dl rosiner (kan undlades)

Denne her gulerodskage har jeg glædet mig som et lille barn til at dele med jer. Meget længe! Kagen stammer fra min tid i køkkenet hos caféen og delikatessebutikken Secret Kitchen, hvor jeg arbejdede i flere år ved siden af studiet. Jeg bagte kagen ugentlig efter min dejlige chef Carstens opskrift. Kagens popularitet var uden sidestykke, og jeg har længe taget mig mod til at spørge, om jeg måtte dele opskriften med jer, mine søde læsere. Jeg troede, at den var top secret, men da jeg endelig spurgte, fik jeg straks et 8775 selvfølgelig må du da det 8776 tilbage fra Carsten, som nu er bosat i London og lever af at indrette de fineste lækre hjem og kontorer. Se de smukt indrettede rum lige her på hans hjemmeside.

Det var en ret god artikel som forklarede mig en del jeg ikke vidste noget om i forvejen. Der er bare ét spørgsmål jeg ikke har fået svar på kan man ændre en 6-gears cykel til at få flere gear? Jeg er nemlig på jagt efter en god brugt cykel og der er rigtig mange af de fine lidt retro agtige cykler der er med 6 gear hvilket jeg helst ikke vil køre rundt på hele tiden. Så kan man få ændret dette hos en cykelsmed eller er det en umulighed? Og hvis det kan ændres hvor meget koster det ca? (skal bare ændres til 8 gear)

Hvor finder jeg en sød kæreste Fanø : Pics. More pics: Hvor finder jeg en sød kæreste Fanø.