Kvinder modetøj Rødovre
Date: 2017-02-24 13:10

For os handler det ikke bare om omsæ tning. Vi er derimod motiveret af at opdage, skaffe og udbyde de nyeste trends, fordi vi elsker mode. Det er ofte de mindre detaljer, der skiller den moderigtige pige ud fra mæ ngden, og derfor væ gter vi også de små detaljer hø jt. Vi forstå r, at æ ndringer i detaljer som snit, materialer og accessories kan æ ndre stilens udtryk markant. Nå r vi udvæ lger tø j har vi derfor fokus på bå de design, kvalitet og detaljer, så vi sikrer os, at du finder det mest eksklusive udvalg hos .

Kvinder Danmark Side 2 - mode bestseller

Der sker meget på markedet for tøj i store størrelser lige nu. Men det er alligevel som om de fleste stadig arbejder i tunikaer og leggings, når det skal være stort. Vi har da også både tunikaer og leggings på hylderne hos Curvii. For vi kommer ikke udenom, at det både er dejligt og behageligt at have på. Og i de rigtige kvaliteter og farver og med de rette accessories som sko og smykker, kan det også være både pænt og stilfuldt - men ikke hele tiden……. Tøj til store kvinder må gerne være andet og mere end bare tunikaer og leggnings.

Tøj i Store Størrelser | Tyk!

Hos os kan du . får plus size kjoler , bluser i store størrelser , og mange andre varer, der passer til en stor kvinde

Tøj til store kvinder - Køb lækkert tøj hos Charlot and Me

Er du også interesseret i plus size tøj og mode, så følg vores blog og facebook-side. Her kommer vi med spændende input til smarte plus size kvinder.

Hos Curvii har vi kun tøjet i store størrelser og vi er hele tiden på udkik efter nyt tøj til store kvinder med den helt rigtige pasform. Tøjet skal omfavne din krop og vise det bedste frem i dig og gøre dig stolt af at være den du er.

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream , Kaffe , Denim Hunter , Karen by Simonsen , ICHI , Gestuz , Dranella , Fransa , og SOAKED IN LUXURY , Culture , EDUCE . Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Modetøj til kvinder

SOLO vil af og til indsamle oplysninger fra dig, som ikke afslører din identitet. SOLO bruger disse oplysninger til redaktionelle formål og lejlighedsvis til andre interne formål.

Spar op til 75% på læ kkert modetø j, accessories, sko mm. Stort udvalg af kjoler, toppe, leggings, bluser og meget andet.

Vi sælger plus size tøj der passer til moden, men også tøj i store størrelser, vi blot synes er spændende eller har et fantastisk design eller snit. Hos os er moden ikke fast, det handler mere om at finde noget tøj, man føler sig godt tilpas i. Er man plus size, er det især vigtigt, at der er taget højde for det i tøjet, så det ikke sidder og genere de forkerte steder.

Mode handlet om at se godt ud, og store kvinder vil selvfølgelig også gerne se godt ud. Men det handler om mere end det. Det handler også om at have det godt med sig selv og føle sig godt tilpas og udstråle det man har lyst til.