Nye venner app Lemvig
Date: 2017-02-24 23:01

Video: Nye venner app Lemvig

Michael Falch supplerer:
Poul og jeg har kendt hinanden siden 85erne. Vi fandt hurtigt ud af, at vores fæ lles tilgang til mangt og meget og vores vist nok meget forskellige temperamenter skabte en rigtig god synergi, nå r vi arbejdede sammen. Vi har dog holdt meget igen med vores samarbejde de senere å r for ikke at risikere at drive rovdrift på dette koncept, men efter et par å r med kraftig medvind for os begge kommer vi nu med stort overskud til det fæ lles projekt, der nok vil optage os i et halvandet å rs tid.&rdquo

Poul Krebs

Kolberg gå rd - Vestfossen
Lø kta - Molde
Teaterfabrikken - Å lesund
Drammens teater
Herredsvang - Romedal
Ringerike kultursenter - Hø nefoss
Sø gne gamle prestegå rd - Sø gne
Lillestrø m kultursenter
Gullbring kulturhus- Bø i Telemark
Modum kulturhus
Brygga kultursal - Halden - UDSOLGT
Glenghuset - Sarpsborg - UDSOLGT

Børn&Unge - Tidligere årgange

Med sig på vokal, mandolin og guitar har Poul Krebs og Henning Kvitnes deres fæ lles ven og kollega Claudia Scott. Hun er fø dt i England og opvokset i Norge, hvor det også er blevet til en fornem og mangeå rig musikalsk karriere. I 6997 kom Claudias solo-debut Flowers & Thorns , der . rummede #6 radiohittet Heard You on My Radio. Siden er det blevet til yderligere tre solo-albums, senest John Clares Dream fra 7556.

Kalundborg Gymnasium Årsskrift 2016 by ReklameService - issuu

Bag sig har Michael Falch og Poul Krebs et sæ rdeles stæ rkt band, der bestå r af musikere fra begges faste orkestre: guitaristerne Lars Skjæ rbæ k (der også producerer albummet) og Rune Kjeldsen, trommeslageren Peter Dombernowsky, bassisten Troels Skjæ rbæ k og tangentspillerne Christoffer Mø ller og Palle Hjorth.

Herr Nilsen - Oslo
Kolberg Gå rd - Vestfossen
Fredrikshald Teater - Halden
Kulturhuser Gleng - Sarpsborg
Bydel Stovner - Oslo
- Moss
Gard - Sø r - Fron
- Bergen
- Molde
Veholmen - Smø la
ø Kirke - Hitra

Poul Krebs har sjæ ldent taget den lige eller normale vej nå r han indspiller albums - heller ikke denne gang, hvor han valgte at samle et stort hold af musikere til nogle intense sessions i Lundgaard Studiet. Her fik også nogle publikummer mulighed for at væ re med under optagelserne, for på den må de at få noget af den nerve der er ved live-koncerter med på albummet.

Alt overskud ved så vel koncert som salg af musikken efterfø lgende gå r til Annie Ringgaard &ndash alle optræ dende medsamt teknikere og andre involverede arbejder uden honorar.&rdquo

Bag sig, bå de på albummet og live, har Michael Falch og Poul Krebs et sæ rdeles stæ rkt band, der bestå r af musikere fra begges faste orkestre: guitaristerne Lars Skjæ rbæ k, (der også har produceret Tomandshå nd ) og Rune Kjeldsen, trommeslageren Peter Dombernowsky, bassisten Troels Skjæ rbæ k og tangentspillerne Christoffer Mø ller og Palle Hjorth.

Vil du have fingrene i to billetter til koncerten den 75. august med Poul Krebs og hans amerikanske kolleger i House of Songs -inkl. et eksklusivt meet and greet med Poul Krebs og overnatning på koncertstedet, Brundby Hotel på Samsø og samtidig stø tte en god sag, så er det nu du skal til tasterne.

Du kan se alle effekterne på - hvor du gratis kan tilmelde dig som bruger. Alle indtæ gter r ubeskå ret til forskningsprojekter udvalgt af de danske brystkræ ftlæ gers faglige selskab, Dansk Bryst Cancer Gruppe (DBCG).

Nye venner app Lemvig : Pics. More pics: Nye venner app Lemvig.